LAHKE KÄEGA ⟩ Ameerika jalgpallur maksis huvitaval põhjusel kõigi einestajate arved

Elu24
Copy
Patrick Mahomes (nr15) valmistub Super Bowliks.
Patrick Mahomes (nr15) valmistub Super Bowliks. Foto: Mark Brown/AFP/Scanpix

Ameerika jalgpallur Patrick Mahomes on üks neist superstaaridest, kes sel pühapäeval spordi- ja meelelahutuse tähtsündmuse  - Super Bowli - ajal väljakule jookseb. Kansas City Chiefsi mängija jättis hiljuti kaaskodanikele sügava mulje, kui maksis restoranikülastajate arved õige kummalisel põhjusel.  

Missouri poliitik Jason Kender jagas tviiti, mis tõi välja Patrick Mahomesi suuremeelsuse.

«Mõned nädalad tagasi oli Patrick Mahomes oma tüdruksõbraga kodulähedases pizzarestoranis õhtustamas. Loomulikult tundsid kõik staari ära. Kuid keegi ei läinud neid segama, lastes neil rahulikult õhtust süüa. Isegi siis, kui paar oli arve maksnud ja hakkas restoranist väljuma, ei tormanud keegi selfie`t tegema või autogrammi küsima. Pat jäi uksel seisma, pööras ümber ning äkki olid kõikide pilgud temale pööratud. Pat sõnas tervele restoranile:«Aitäh, et lasite meil õhtusööki nautida. Just sellepärast ma naudin Kansas Cityt. Te olete võrratud!» Pärast seda Pat ja tema tüdruksõber Britany lahkusid, selgus, et nad olid maksnud kõikide õhtustajate arve!»

Kansas City Chiefsi mängija Patrick Mahomes tegi pizzad välja, sest sai rahulikult süüa
Kansas City Chiefsi mängija Patrick Mahomes tegi pizzad välja, sest sai rahulikult süüa Foto: Mark Brown/AFP/Scanpix

Nii avaldus ühe jalgpallistaari suuremeelsus. Vaevalt, et Mahone Miamis pühapäevases finaalmatšis Kansas City Chiefsi ja San Francisco 49ersi vahel oma lahkust näitab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles