SÕNASÕDA PÄÄDIS POKSIGA ⟩ Jäähokiliigas NHL visati kindad käest ja hakati taplema

Copy
Edmonton Oilersi hokimees Zack Kassian (44) ja Calgary Flamesi jäähokimängija Matt Tkachuk (19) otsustasid jääareenil rusikatega selgeks teha, kes neist tugevam ja targem on.
Edmonton Oilersi hokimees Zack Kassian (44) ja Calgary Flamesi jäähokimängija Matt Tkachuk (19) otsustasid jääareenil rusikatega selgeks teha, kes neist tugevam ja targem on. Foto: Perry Nelson/USA Today Sports/Scanpix

Maailma parimas hokiliigas NHL lasti neljapäevases matšis Edmontoni Oilersi ja Calgary Flamesi vahel rusikad käiku. Taplus oli äge ja lõppes mõlema osalise - Matthew Tkatchuki ning Zack Kassiani - eemaldamisega.

Käis hokilahingu esimese periood, kui riiukuked Kassian ja Tkatchuk teineteisega sõnasõda pidasid. Nagu hiljem selgus, loobiti vastastikku räigeid solvanguid.

Kõik algas vastastikku pillutud solvangutest.
Kõik algas vastastikku pillutud solvangutest. Foto: Codie McLachlan/AFP

Äkki ei pidanud Tkatchuki närvid vastu, välgukiirusel heitis ta kindad käest ja tormas Kassianile rusikatega kallale. Kui Kassian jäält minema sõitis, ütles hokitähele üks vastasmeeskonna mängija, et järgmisel korral tuleb tal temaga tegemist ning lubas isiklikult hoolitseda selle eest, et Kassian ka järgmises matšis lõuga saab.

Vaata ärevat situatsiooni siit:

Matši võitis karistusvisete järel Tkatchuki koduklubi Flames 4:3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles