RANNAPILDID ⟩ Vaata, kuhu põgenevad kaunitarid Eesti lõputult halli sügise eest!

Elu24
Copy
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Armastatud Eesti lauljad, instastaarid, näitlejad ja paljud teised teavad hästi, kuhu võiks nädalaid päikeseta elanud eestlane rännata, et akusid laadida. Ehk leiad siit endalegi hea reisiidee?

Lauljatar Grete Paia veetis ligi kaks nädalat Tais, mis on eestlaste meelispuhkepaigaks saanud. Samui ja Phangani saartel akusid laadinud neiu jagas oma Instagrami fännidega mitmeid paradiisis tehtud kuumi kaadreid. Terava silmaga inimesed märkasid, et ta ei läinud sinna mitte üksi, vaid koos Edward Otsaga.

Tuntud suunamudija Deana Noop ehk Deanabanana võttis aga piletid ning lendas beežikas-hallikas Eestist ära kirevasse Istanbuli. Varem fännidelt nõu küsinud instastaar kiitis nende reisisoovitusi, niivõrd avaldas Türgi suurim linn talle muljet.

Blogija Merilin Taimre ehk Paljas Porgand aga riske ei võtnud. Vana hea Tenerife ning Kanaari saared pakuvad täpselt sama palju päikest kui kõik maailma kuklapoolel asuvad kuurordid.

Sinna jõudis ka teine staarblogija Mallukas. Mariann Treimann end aga päris välja ei lülitanud, vaid märkas Tenerifel levinud prügiprobleemi. «Ka mina kavatsen sel aastal pakendite sorteerimisele rohkem rõhku pöörama hakata!» lubas Mallukas ning kiitis Eesti pingutusi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kas te teadsite, et Eestis on väga hästi töötav pandipakendisüsteem? Ma mäletan lapsepõlves oli mõndade meelest häbiasi taarat viia, aga ma olen juba lapsest saati hinnanud seda mõnusat lisaraha, mida taara ära viimine annab. Miks raha maha visata? Veelgi enam, lisaks sellele ei jää pakend lihtsalt vedelema, vaid temast tehakse midagi uut ja toredat. Ka mina kavatsen sel aastal pakendite sorteerimisele rohkem rõhku pöörama hakata! Kahjuks siin Tenerifel on pudelid täitsa tavaline prügi ja kuskil ma nende kogumiseks mingisugiseid konteinereid näinud ei ole. Veel vähem seda, et nende eest raha saaks. Seega vedeleb siin muu sodi sees palju pudeleid, mida on kohe kurb vaadata. ? Tore on aga see, et Eestis on olukord palju parem ja et see veelgi paremaks muutuks, on algamas koolidevaheline võtlus #ÄRARÄÄMA, mille eesmärk on taara kogumine ja milles saavad osaleda kõik üldhariduskoolide õpilased!⠀ ⠀ Lisaks toimuvad kampaania ajal ka ägedad vahevõistlused ning on võimalus võita vahvaid auhindu, mis ei sõltu kõik kogutud taara kogusest! ? ⠀ Seega koguge aga taara kokku ja aidake kaasa pakendite taaskasutamisele! Maailm tänab teid! ❤ ⠀ P.S. Registreerumiseks räägi kampaaniast oma klassijuhatajale, sest võistluses saab osaleda ainult kooliti! ⠀ ⠀ Ära rääma! ⠀ ⠀ Lisainfo: www.araraama.ee ⠀ ⠀ #ärarääma #ad

A post shared by Mariann Treimann (@mallukaz) on

Eesti juurtega Erna Husko läks akusid laadima aga Araabia poolsaare kuumadele randadele. Eelmise aasta lõpul võtsid treeneri pildid Dubai liivalt ilmselt paljudel tema Instagrami fännidel hinge kinni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ARE YOU READY.. TO GET YOUR DREAM BODY? ???? #ernahuskoworkouts CHRISTMAS SALE started NOW. Perfect time to start making plans for the next year. ??? Ps. All programs available in English/ Finnish. . SWEAT N SCULPT= 59€ (ovh. 69€) ‼️5-10kg painonpudotus ‼️4:viikon rasvanpoltto valmennus ‼️ yhdistä kuntosali ja kotitreenit ‼️TURVOTUS VEKS! ‼️Joka viikko vaihtuva ruokavalio ‼️gluteeniton/maidoton/ vegaani ‼️kaikki kirjalliset materiaalit saat omaksi ‼️VALMENNUS KOKO LOPPUELÄMÄKSI ‼️Aloitus: millloin tahansa! . 21 DAY FAT BURNING MEALS = 19,90€ (Ovh. 39,90€) ✅Helpot ja yksinkertaiset ohjeet tuloksiin ✅Koko loppuelämän ruokavalio! ✅syömällä rasva palamaan! ✅SÄÄSTÄT 20€ ✅Kaikki materiaalit jää sulle omaksi ✅Seuraavalle vuodelle FRESH START! ✅Painon mukainen ruokavalio ✅Aloitus: milloin tahansa! ❤️PAIKKA MUN TIIMISSÄ! Suora linkki valmennuksiin mun BIOSSA! @fitclubfinland TÄMÄ ON SE TIIMI MIHIN HALUAT KUULUA. ??

A post shared by ERNA HUSKO ??? (@ernahusko) on

Rannamaja asukas Merylin Nau otsustas aga hoopiski USA glamuurse ning kurikuulsa mängupõrgu kasuks. Las Vegasesse sõites pani telestaar oma fännid ka arvama, kuhu ta teel on. Lennukilt pildistatud USA maastiku järgi õigesti pakkunud inimene võis koguni auhinna saada!

Juutuuber Victoria Villig võttis aga kätte ning lendas otse maa kuklapoolele Uus-Meremaale. Kaugel suvisteel saartel aega veetnud Victoria sai kahtlemata palju päikest nautida, kuigi vahel võis taevast varjutada Austraalia põlengute suits.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

seilan vabaduse merel ?

A post shared by VICTORIA VILLIG ?? (@vvillig) on

Anita Sibul läks aga, olgem ausad, igale poole! Hawaii saared, Itaalia ning Portugal on ainult mõned kohad, kuhu suunamudija jõudis. Kõik on aga soojemad ning päikeselisemad kui Eesti viimasel mõnel kuul...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Have you ever been to #Hawaii? What are your thoughts on it? I LOVED how just a 20min ride from the city could take you to a rainforest, people seemed sincerely happy and the weather - perfect! But as I mentioned in my last #Budapest post I like to rate places on a score of how much I'd realistically like to live there (am I the only one who does that?). And the big issue with Hawaii is that...well it's in the middle on nowhere. The shortest flight is to LA but it's still 6h which means no weekend trips if living there ? Not ready to commit to that yet and happy to enjoy the 1-3h flights between European countries?? . . . . . . #hawaii #hawaiistagram #hawaiisbestphotos #hawaiiunchained #hawaiilife #hawaiifashion #traveltalk #bikinibody #bikinigirl #greensandbeach #honolulu #beachphotography #realtalk #honoluluphotographer #beachbabe #waveshair #michaelkors

A post shared by Anita Sibul (@anitasibul) on

Kui Sa aga päikesest ei hooli, võid eeskujuks võtta hoopis Enni Britta. Juutuuber jättis kodumaa selja taha ning rändas hoopiski põhjanaabrite juurde. Soomes võib lund ja jääd siiski enam leida kui meil - just seda ta otsima läkski.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

vibin’

A post shared by • € N N I • (@ennibritta) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles