PÕHJANAABRID KIIDAVAD ⟩ Soomlannad on ostnud ennenägematus koguses sekslelu, mis on ka eestlannade lemmik

Elu24
Copy
Õnnelik naine voodis. Pilt on illustreeriv.
Õnnelik naine voodis. Pilt on illustreeriv. Foto: BRUNO EHRS/PRESSENS BILD/Scanpix

Soomlannad on endale leidnud oma lemmiksekslelu, mille ennenägematud müüginumbrid tõusid põhjanaabrite suurimas sekspoes aastaga kümnete tuhandeteni, vahendab Ilta-Sanomat.

Soomlannade seas on aastaga kogunud üha enam populaarsust kliitoristimulaator Satisfyer Pro 2, pakub intensiivset naudingut tänu kõditavale funktsioonile ning vaakumtehnoloogiale. Sellel on 11 erinevat intensiivsuse taset.

Soome suurima sekspoe müüginumbrite kohaselt on Satisfyer Pro 2 soetanud endale üle 40 000 soomlanna, mis on erootikakaupluse jaoks ennenägematu number.

«Ma ei tea, kas ma oma elu jooksul sellest populaarsemat toodet näen,» kommenteeris ettevõtja Mika Nousiainen kliitoristimulaatori hullust. 

Soome naisteajakiri Me Naised kirjeldas juba eelmise aasta alguses, et Satisfyer Pro 2 on kogumas soomlannade seas populaarsust suletud Facebooki gruppides ja interneti foorumites.

Naisteajakirja sõnul ei ole Satisfyer Pro 2 «mõeldud algajatele».

Elu24 avaldas möödunud suvel nimekirja Eesti suurima sekspoe müügihitid, kus selgus, et ka eestlannad haaravad meelsasti Satisfyer Pro 2 järele. 

Satisfyer Pro 2 kliitoristimulaator
Satisfyer Pro 2 kliitoristimulaator Foto: Konstantin Sednev 

Selle kasutamine on erakordselt mugav, kuna see teeb kogu töö ise ära! Esmalt tuleb see asetada valitud kohale, kus on tunda kõige enam naudingut, ning seejärel peab kliitorit masseerivat stimulaatorit lihtsalt paigal hoidma. Mis võiks olla parem pärast pikka tööpäeva?

Kliitoristimulaator sobib kasutamiseks nii magamistoas kui ka vannitoas. Kuna tegu on veekindla seadmega, siis võid selle endaga kaasa võtta nii duši alla kui ka vanni. Väidetavalt pakub vee all kasutamine veel võimsamat naudingut. 

Satisfyer Pro 2 oli Eesti suurimas sekspoes Hot Lips populaarsuselt teine toode. Eestlaste seas napsasid endale esikoha hoopis tupekuulid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles