TAAS KOOS ⟩ Lauljatar Jessie J ja Channing Tatum kõndisid paarina esimest korda punasel vaibal

Elu24
Copy
Näitleja Channing Tatum ja lauljatar Jessie J.
Näitleja Channing Tatum ja lauljatar Jessie J. Foto: Jeffrey Mayer/Broadimage/Scanpix

Lauljatar Jessie J (31) ja näitleja Channing Tatum (39) on taas koos! Kuu aega lahus olnud Jessie J ja Tatum teatasid, et on end taas leidnud reedel ning astusid samal õhtul esimest korda paarina ka punasele vaibale, vahendab etonline.com.

Jessie J ja Tatum said esmalt kokku 2018. aasta oktoobris, kuid paar läks lahku eelmise aasta detsembris. Nüüd on aga mõlemad üksteist taas leidnud!

Esmalt postitas Tatum endast ja Jessie J'st oma Instagrami kontole südamliku pildi. Mõni tund hiljem kõndisid nad esimest korda ametliku paarina punasel vaibal. 

Näitleja Channing Tatum ja Jessie J ei olnud varem paarina punasele vaibale sattunud.
Näitleja Channing Tatum ja Jessie J ei olnud varem paarina punasele vaibale sattunud. Foto: Amy Sussman/AFP/Scanpix

Laupäeval jagas ka Jessie J oma fännidega Instagramis südamlikku videoklippi, kus paar üksteisele südamlikke musisid andsid.

«Loeb vaid see, kuidas sa mind armastad, ja see, kuidas mina sind armastan, ja see, mida me tunneme,» kirjutas Jessie J oma postituses, mida näed SIIT.

Üritus, mille raames Jessie J ja Tatum oma suhte avalikuks tegid, oli pühendatud Aerosmith bändile. Jessie J oli üritusel üks esinejatest.
Üritus, mille raames Jessie J ja Tatum oma suhte avalikuks tegid, oli pühendatud Aerosmith bändile. Jessie J oli üritusel üks esinejatest. Foto: Jeffrey Mayer/Broadimage/Scanpix

Päev hiljem käisid nad koos Grammy eelsel peol.

Lauljatar Jessie J ja näitleja Channing Tatum jäid lahku minnes sõpradeks ning nüüd on nad andud armastusele teise võimaluse.
Lauljatar Jessie J ja näitleja Channing Tatum jäid lahku minnes sõpradeks ning nüüd on nad andud armastusele teise võimaluse. Foto: Imagespace/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Tatum oli varasemalt abielus tantsija ning näitleja Jenna Dewaniga, kellega ta «Keelatud tants» filmivõtetel kohtus.

Dewan ning Tatum abiellusid 2010. aastal, kuid teatasid 2018. aasta aprillis, et nende abielu on läbi. Neil on ühine 6-aastane tütar, kelle hooldusõiguseid nad pärast lahutust võrdselt jagavad, vahendab etonline.com.

Vahetult pärast lahutust hakkas Dewan käima Steve Kazeega, kellega koos ootab näitlejanna hetkel oma teist last.

Tatumi endine abikaasa Jenna Dewan ootab oma uue kallimaga teist last.
Tatumi endine abikaasa Jenna Dewan ootab oma uue kallimaga teist last. Foto: Xavier Collin/image Press Agency/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles