MÄRG PRUUT, ÕNNELIK PRUUT ⟩ Mihkel Raud jagas haruldast hetke pulmapäevast

Elu24
Copy
Liina ja Mihkel Raud.
Liina ja Mihkel Raud. Foto: Mihkel Maripuu

Mihkel ja Liina Raud tähistavad täna oma 7. pulma-aastapäeva. Tähistamiseks jagas Mihkel Raud sotsiaalmeedias oma fännidega haruldast hetke nende pulmapäevast.

Raud postitas Instagrami pildi tema ning Liina pulmapäevast. Paar abiellus seitse aastat tagasi Taormina külas, mis asub Sitsiilia saarel, Itaalias.

Must-valgel pildil on näha, et Raud hoiab paari kohal vihmavarju. Sellest ka Raua itaaliakeelne postituse pealkiri «sposa bagnata, sposa fortuna» ehk «märg pruut, õnnelik pruut».

Tegu on Itaalia vanasõnaga, mille tähendus peitub selles, et vihm pulmapäeval toob pruudile õnne. Teisisõnu, kui pruudi peale sajab sümboolselt pulmapäeval vihma, tähendab see seda, et ta abielu peale sajab rohkelt õnne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sposa bagnata, sposa fortunata. 25.01.2013.

A post shared by Mihkel Raud (@mihkelraud) on

Mihkel ja Liina abiellusid 2013. aastal ning paaril on koos kaks last. 2019. aasta juulis teatas paar, et nad on läinud lahku, kuid mõni kuud hiljem, novembris, olid nad taas koos. 

«Vastab tõele, et oleme Liinaga taas koos. Perekonna nimel tuleb teha tööd ja me pingutame selle nimel!» kinnitas Raud toona Elu24-le.

«Meil läheb hästi ja meie suhtes on kõik hästi,» lisas Raud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles