Soome hokimeeste Tallinna-pidu päädis piinliku lüüasaamisega

Copy
Sooma jäähokiklubi Tampere Tappara meeskonna mängijad olid eile jääl rohkem pikali, kui püsti.
Sooma jäähokiklubi Tampere Tappara meeskonna mängijad olid eile jääl rohkem pikali, kui püsti. Foto: Heikki Saukkomaa/AP/Scanpix

Eelmisel nädalavahetusel väisasid Tallinnat Soome jäähokiklubi Tampere Tappara hokimehed. Väsitav visiit andis tunda veel kolmapäevalgi...

Läinud laupäeval ja pühapäeval Eesti pealinnas kuuldavasti rajult kruiisinud Tampere hokimängijad ei saanud uiske liikuma veel eilegi, kui koduhallis jäädi fännide ees alla Soome meistrisarja tabelis tagaotsas asetevale Lahti Pelicansile kuivalt 0:3.

Jäähokiareenil matši jäginud klubi fänniarmee ei tundnud meeskonda ära ja võisid vaid arvata, kas mängijatel Tallinnas käigust keel endiselt kurgulae küljes kinni või viga milleski muus.

Tabelis teisel positsioonil asuva Tappara peatreener Jukka Rautakorvi ütles pärast matši, et mängijatel oli kolmapäevases mängus ilmselgeid käimasaamisraskusi.

«Sellised kiirkäigud Soome lahe lõunakaldele on meie klubiorganisatsiooni viga,» andis Rautakorvi vihje, et hokimehed ei käinud Tallinnas just muuseumeid külastamas.

«

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles