TÜLI TÜTREGA ⟩ Thomas Markle teenis Meghanit solvanud fotolavastuste pealt kümneid tuhandeid

Elu24
Copy
Thomas Markle
Thomas Markle Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Meghan Markle'i isa avaldas, kuidas ta müüs ajakirjandusele fotolavastusi. Nendega püüdis mees eelmisel aastal oma mainet parandada, kui tüli tütrega avalikuks tuli, kirjutab Briti meedia.

Thomas Markle tunnistas Channel5 dokumentaalfilmis «Thomas Markle: minu lugu», et maine päästmiseks tehtud fotod solvasid Meghanit rängalt. Sellele vaatamata teenis ta nende meediale müümise eest korralikult raha.

Väidetavalt tegi hertsoginna isa kokkuleppe ühe paparatsoga. Nii sündisidki kaadrid, kus Thomast võib näha näiteks kohvikus Ühendkuningriigis jutustavat raamatu lugemas ja trenni tegemas.

Samuti ilmus kaader Thomasest rätsepa juures pulmaülikonna jaoks mõõte võtmas. Viimane pidi teda siduma tütre suurpäevaga, kuhu mees tervise pärast ei jõudnudki.

Lavastus tekitas perele väidetavalt suurt piinlikust. Meghan ja prints Harry võtsid temaga isegi ühendust, et nende avaldamist takistada. Sellest hoolimata müüs Thomas pildid meediale väidetavalt 100 000 dollari eest, millest tema sai kokkuleppe järgi 30%.

Maineparandamise kampaania

Thomase väitel ei teinud ta pilte algselt raha teenimiseks, vaid oma maine päästmiseks. «Tundus, et kõik ajalehed üritasid minust maalida pilti kui lollist, paksust mühakast.»

Seejärel oli paparatso talle pakkunud võimalust endast avalikkuse ees parem mulje jätta. Thomase sõnul ei pidanud need olema otseselt lavastatud, vaid lihtsalt viisakad pildid igapäevastest tegevustest. Paparatso sõnul oli probleem, et meedias levisid temast vaid koledad fotod.

«Harry küsis, kas ma poseerisin ülikonna mõõtmiseks. Ma ütlesin, et ei, ma ei poseeri ülikonna mõõtmiseks, vaid mulle tehti uus dressipluus. Loomulikult ma valetsin,» tunnistas Thomas.

Hertsoginna isa kahtles enda sõnul fotolavastuse mõistlikkuses algusest peale. Thomase ja paparatso plaan tuli avalikkuse ette siis, kui kaadrite planeerimine jäi kohviku turvakaamerale.

Kuninglik pere on võlgu

Kuigi Thomas tunnistas, et see oli kahtlane ettevõtmine, ei kavatse ta lõpetada intervjuude ja piltide pealt teenimist. «Kuninglik pere on mulle võlgu. Harry on mulle võlgu, Meghan samuti,» kinnitas skandaalidest läbi käinud mees.

«Mind tuleks selle eest premeerida selle eest, mida olen pidanud läbi elama,» väitis Thomas Markle. Mehe sõnul lubas tütar tema eest hoolitseda, kui ta vanaks saab. «Nüüd olengi vana ja see aeg on käes,» ütles Thomas.

Thomase ja tema Briti kuningaperre abiellunud tütre suhteid on varjutanud tülid juba ammu. Vastastikku süüdistavad nad üksteist meedia kaudu mustamises. Väidetavalt ei suhtle Harry ja Meghan isaga juba sellest ajast saati, kui viimane paari pulmadele ei jõudnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles