GALERII ⟩ Tallinna lauluväljak sai 27 000 euro eest uue valguslahenduse

Elu24
Copy

Täna õhtul esitleti avalikkusele Tallinna lauluväljaku laulukaare ja peahoone fassaadi uut valguslahendust. Uus lahendus võimaldab üritustel kasutada põnevaid valgusmänge ja tõstab kogu ala turvalisust. Vaata galeriist!

Tallinna lauluväljaku juhataja Urmo Saareoja ütles, et täiendus aitab rõhutada paiga väärikust ja ilu, vahendas lauluvaljak.ee. «Peahoone ning laulukaare valgustuse uuendamine on üks osa muutustest, millega järjepidevalt ja jõudsalt jätkame, et lauluväljakust kujundada kaasaegne linnapark,» rääkis Saareoja.

Eelmisel aastal renoveeriti põhjalikult laulukaar koos laudisega, korrastati hoonete fassaadid ning ala asfaltkatted. «Veel enne suve võtame ette mäe ala, kuhu rajame väikese meenekaupluse koos terrassil kohvitamise ja vaate nautimise võimalusega,» lisas Saareoja.

Lauluväljaku juhi sõnul aitab moodne valguslahendus ka pimedal ajal möödujail näha laulukaart ning loob täiesti uued valgusmängu võimalused ürituste jaoks. «See on investeering, millest on rõõmu ja kasu veel pikaks ajaks,» ütles ta. Peahoone fassaadi ja laulukaare uus valguslahendus läks maksma 27 000 eurot.

Tööd teostanud firma juht Peeter Randväli lisas, et valguslahendus on kaasaegne, energiasäästlik ja ilmastikule vastupidav. «Tehniline teostus pole küll kuigi keeruline, aga tegime väga põhjaliku eeltöö, et valgustid sobiksid hoonestusega ning saaksime neist maksimaalselt hea tulemuse. Tegemist on väga hea lahendusega atmosfääri loomiseks, mida on lihtsalt kaunis igal ajal vaadata või oskuslikult üritustel meeleolu kujundamiseks ära kasutada,» ütles Randväli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles