ŠOKEERIV LUGU ⟩ Rase 13-aastane vene koolitüdruk on ikka veel süütu (2)

Elu24
Copy
Tüdruk ja poiss pargis. Pilt on illustreeriv.
Tüdruk ja poiss pargis. Pilt on illustreeriv. Foto: Caro / Andreas Teich/ Scanpix

Eelmine nädal šokeeris Venemaa Krasnojarski piirkonda uudis sellest, et seal elav 13-aastane koolitüdruk Daša ootab 10-aastase Ivani last. Arstide sõnul on Daša aga anatoomiliselt siiani süütu. 

Arstlikul üleavaatusel selgus, et mitmendat nädalat rase koolitüdruk on siiani süütu. Günekoloogid kinnitasid, et rasedaks võib jääda ka läbi neitsinahas oleva väikese rebendi, vahendab tvk6.ru

13-aastane Daša koos sugulastega kui ka Ivan käisid pärast arstlikku ülevaatust külalistena Andrei Malakhovi saates «Otseülekanne», vahendab tvk6.ru.

Saates rääkis koolitüdruk lähemalt sellest, kuidas nad Ivaniga kohtusid. «Sõber koolist kutsus mind jalutama, Ivan oli temaga kaasas. Järgmine päev hakkasime käima. Ta ütles, et armastab mind,» meenutas Daša. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

В сети опубликовали фотографию со съемок шоу Андрея Малахова «Прямой эфир», гостем которого стала 13-летняя школьница, забеременевшая от своего сверстника. ⠀ На снимке из телевизионной студии девочка стоит с родственниками, по другую сторону от ведущего – предполагаемый отец ребенка. Ранее сообщалось, что мальчику около 10 лет. ⠀ На сайте телеканала «Россия-1» разместили анонс программы, в котором ведущий заявляет, что девочку зовут Даша, а ее сверстника – Иван. «Члены семьи 13-летней Даши уверены – отцом ребенка может на самом деле являться ее взрослый ухажер, которого сейчас семья тщательно скрывает. Лучшие светила столичной медицины уже обследовали школьника и готовы озвучить свои заключения. Может ли 10-летний Иван являться отцом ⠀ Напомним, в январе 2020 г. стало известно о девочке, которая забеременела в 13 лет. СМИ сообщали, что школьницу после новости госпитализировали в Красноярск, затем она приняла решение оставить ребенка. ⠀ #Красноярск #Железногорск #Дети #ТВК

A post shared by ТВК-Красноярск (@tvk6_ru) on

Detsembris hakkas Daša kõht valutama, arstid ütlesid esialgu, et kõik on korras. «Alguses arvasime, et tegu on mürgitusega. Aga peagi saime aru, et see peab olema midagi muud, mitte seedeprobleemid. Otsustasin testi osta,» kirjeldas Daša ema. «Nad tegid seda vaid korra. Ma ei suuda seda uskuda.»

Ivan, kes oli saate ajal üsna napisõnaline, lisas, et nad hakkasid Dašaga käima 18. veebruaril. «Kui ma sain teada, et ta on rase, olin šokis,» ütles Ivan.

«Arvan, et Ivan ise ei saa aru, mis täpselt juhtus. Ta on alles laps, vahet pole, et ta tunneb ennast vanemana. Ta ütles, et nad tulid meie koju. Daša pakkus, et nad teeks seda korra ja kõik,» lisas Ivani ema ja pakkus, et lapsed ilmselgelt ei teadnud, millised võivad tagajärjed olla.

Tüdruk on väidetavalt seitsmendat nädalat rase ning ei soovi rasedust katkestada. Daša perekond toetab tüdruku otsust. 

​Esmaspäeval avas politsei juhtunuga seoses kriminaaluurimise, vahendab tvk6.ru

Elu24 kirjutas eelmine nädal, et Krasnojarski piirkonnas asuva linna Železnogorski haigla teatas 13-aastase Daša rasedusest kohalikku politseid 13. jaanuaril. Väljaande sõnul õpivad lapsed eri koolides, tüdruk 7. ja poiss 4. klassis, kuid on olnud sõbrad juba aastaid. 

Koolidirektor kinnitas eelmisel nädalal KRSK meediaväljaandele, et kool on tüdruku rasedusest teadlik ning toetavad teda nii palju kui võimalik.

Sotsiaaltöötajad on tüdruku perekonda rohkem kui aasta korrapäraselt külastanud. Külastuste käigus on veendutud, et kõik kolm last on hästi toidetud ja normaalselt riietatud. 13-aastase tüdruku iseloom on aga väidetavalt «keeruline». Tal ei lähe koolis hästi, ta puudub palju ning kiusab teisi. 

Siiani on vähe infot väidetava lapse isa, 10-aastase Ivani kohta. Mõlemad lapsed on aga sotsiaalmeedias oma suhte staatuseks märkinud «abielus».

Kohalik lastearst Nikolai Skorobogatov avaldas aga eelmisel nädalal kahtlust, kas poiss on ikka lapse isa. «Teoreetiliselt on see võimalik, aga ma ei tea midagi selle konkreetse juhtumi kohta. Kuid mulle tundub, et keegi teine võis tüdruku viljastada ning süü aeti poisi kaela,» jagas Skorobogatov toona KRSKile oma arvamust.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles