MEESTEMAGNET ⟩ 51-aastase eratreeneri ümber tiirleb parves noori mehi, kel pole aga lootustki löögile pääseda

Elu24
Copy
Laura Heikkila on eratreener, kes oma noorusliku välimuse tõttu endast noorematelt meestelt rohkelt tähelepanu saab.
Laura Heikkila on eratreener, kes oma noorusliku välimuse tõttu endast noorematelt meestelt rohkelt tähelepanu saab. Foto: Ageless Women Society/Youtube.com

Ameeriklanna Laura Heikkila (51) on eratreener, kes oma noorusliku välimuse tõttu endast noorematelt meestelt rohkelt tähelepanu saab. «Ma ei arva sellest suurt midagi, sest minu pildid on seal selleks, et innustada teisi naisi mitte alla andma,» kommenteerib naine ise olukorda.

Californiast pärit naise sõnul hakkas ta oma tervisele rõhku panema alles siis, kui ta 2002. aastal oma teist last ootas. Pärast tütre sündi märkas Laura, et lisakilod ei kao enam nii kergelt ning sedapuhku alustas ta treeningutega, keskendudes jõutrennile, vahendab LADBible.

Alates sellest ajast on ta hoidnud ranget trennirežiimi ning kogunud Instagramis oma trennivideotega juba üle 30 000 fänni. Seetõttu saab ta võõrastelt inimestelt sotsiaalmeedias väga palju sõnumeid, millest paljud pole tööalased.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Going to keep it short and sweet because I know we are all too busy to even be on social media right now! So I'm gearing up for next year...setting goals both personal and health wise...How about you? I know it's hard to even think about that right now, but I want to help you get started on your health and fitness goals so over the next week I'll be putting together an Ageless Women Society 7 Day Total Body REBOOT starting January 6th and I'd love you to join in for FREE! Who feels like they may need a little REBOOT after the holidays??? . Stay tuned for details on how to join!!! . BTW...I can't believe this photo was only a month ago while it was still in the 90's in California. . . . . . #holidaydetox #reboot #betterhealth #2020goals #getfit2020 #freeworkouts #groupcoaching #womenover50 #womenover40 #fitnessover50 #bbgover40 #fitnessover40

A post shared by Laura /#weightlosscoach (@so_this_is_50) on

«Ma saan tihti selliseid kommentaare, et «kas sa oled tõesti 50?» ja «sa näed välja nagu oleksid 20ndates» või siis «kas sa deidid ka nooremate meestega?»,» avaldab Laura. 

«Mu abikaasa on väga uhke, et tal on heas vormis naine ja ta suhtub sellesse väga rahulikult, et teised mehed mulle tähelepanu pööravad. Eriti pärast seda, kui ma Instagrami tegin, mis vahel tundub rohkem nagu tutvumisportaal, sest mehed kirjutavad mulle seal kogu aeg.»

«Kuid ma ei arva sellest suurt midagi, sest minu pildid on seal selleks, et innustada teisi naisi mitte alla andma.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aging on my own terms! . We live in such a great time with so much knowledge right at our fingertips that we can decide how we are going to age. We can just sit back and let time do it's thing or we can try to reverse the clock a bit and slow down the aging process just by our health and lifestyle choices. It's up to you, so what's it going to be? Neither answer is right or wrong. It's how you choose to define aging. . What are your thoughts? . Just a reminder the opportunity to join my community of women aging in reverse for only $39 to start is only good until Thanksgiving Day. It's a great opportunity to learn all the lifestyle habits that have helped me along the way! Just click on the link in my bio. . . . . . #ageisjustanumber #40isthenew20fit #reverseaging #fitover50 #fitover40 #fitnessforwomen #maturewomen #midlifewomen #agelesswomen #over50 #fabulousover50

A post shared by Laura /#weightlosscoach (@so_this_is_50) on

Laura sõnul on tal nüüd rohkem enesekindlust kui kunagi varem ja seda kõike tänu distsipliinile ja raskele tööle. «Kahekümnendates eluaastates ei mõelnud ma tegelikult oma tervisele kuigi palju, ma tahtsin lihtsalt kõhn olla.»

«Mul oli tol ajal ilmselt palju vähem enesekindlust ja ma poleks toona isegi ette kujutanud, et postitan kunagi internetti selliseid pilte nagu praegu. Kuigi see polnud tol ajal isegi mitte variant, sest siis lihtsalt polnud internetti.»

«Järjepidevus on olnud minu edu võti,» avaldab ta. Naine rääkis ka, et tema dieet koosneb peamiselt taimetoidust, ent vahel sööb ta ka kana- ja kalkuniliha või kala. Trenni teeb ta samuti korralikult: jõutrenni mitu korda nädalas ning lisaks tegeleb ta ka jooga ja HIIT-treeningutega. 

«Keha vormis hoidmine on võimaldanud mul elada aktiivset elu, kus on palju reisimist ning samuti on see andnud mulle sotsiaalmeedia platvormi, kus ma saan aidata teistel naistel oma enesekindluse taastada.»

«Tunnen end oma nahas enesekindlamalt ja olen uhke, et saan peagi viiskümmend kaks ning saan teistele oma vanust öelda, sest tunnen, et see peegeldab inimest, kes on oma tervise eest hoolt kandnud.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy #flexfriday everyone! Wow it's been a long time since I posted a flex! . We are headed down to San Diego for part one of my husband's 50th birthday (yes I married someone younger than me). Then we will celebrate in #puertovallarta the following week. . Hope everyone has a great weekend and remember the weekend is a great time to enjoy with friends and family and perhaps have a flexible meal (I hate the term cheat meal...who wants to be a cheater) but not a complete weekend off track. Otherwise, you're just spending Monday thru Friday trying to clean up the damage!. What's on your agenda this weekend? . . . . . #flex #bicep #womenwholift #womenover50 #over50fitness #enjoylife #mexicovibes #healthcoach #sandiego #fitover50 #beproudofyou

A post shared by Laura /#weightlosscoach (@so_this_is_50) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles