PAHA POISI SÜDA VÕETUD ⟩ Austraalia tenniseväljakul põlevad armuleegid?

Elu24
Copy
Tipptennise uus kuum paar? Amanda Anisimova ja Nick Kyrgios.
Tipptennise uus kuum paar? Amanda Anisimova ja Nick Kyrgios. Foto: Youtube

Maailma tennise «paha poiss», austraallane Nick Kyrgios on leidnud endale Austraalia lahtiste meistrivõistluste segapaarismängu partneriks Vene päritolu Ameerika tennisekaunitari Amanda Anisimova.

24-aastane Kyrgios ja 18-aastane Anisimova on juba eelmisest kevadest saati väga head sõbrad, nad treenisid koos Miamis ja neid silmati sageli teineteise seltskonda nautimas ka väljaspool tenniseareeni.  

Kyrgios, kes matšide ajal tihti kiirelt kannatuse kaotab, näitas tennisepreili suhtes enda kohta üliinimlikku kannatlikkust. Nimelt kui Anisimova juuksurisalongi külastas, ootas Kyrgios teda rahulikult salongi ooteruumis.

Vaata Kyrgiose rahutuid hetki tenniseplatsil:

Anisimovat peetakse tennise üheks eredamaks tõusvaks täheks ning mullu sõlmis ameeriklanna mitmemiljoni dollarise lepingu Nike`iga.

Amanda Anisimova jõudis mullu tennise Prantsusmaa lahtistel meistrivõistlustel koguni nelja tugevama hulka.
Amanda Anisimova jõudis mullu tennise Prantsusmaa lahtistel meistrivõistlustel koguni nelja tugevama hulka. Foto: CHRISTOPHE ARCHAMBAULT/AFP/SCANPIX

Kuigi hilissügisel teatas Anisimova enda sotsiaalmeediakontol, et kuuldused tema kohtingulkäimistest Kyrgiosega on «vana asi», siis Melbourne`is tulevad noored tennisetähed võistlusväljakule ikkagi samal pool võrku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles