SURMAV KOKTEIL ⟩ Ameeriklanna segas oma 15-aastasele pojale kokku tapva joogi (1)

Elu24
Copy
Holly Strawbridge, kes tegi oma teismelisele pojale surmava kokteili.
Holly Strawbridge, kes tegi oma teismelisele pojale surmava kokteili. Foto: SWNS/ScanPix

Viie lapse ema Holly Strawbridge (34) andis eelmise aasta veebruaris oma pojale surmava kokteili, mis koosnes alkoholist ja retseptiravimitest. Strawbridge mõisteti 17. jaanuaril juhtunu eest kümneks aastaks vangi, vahendab BBC.

Ameeriklanna, tema teismeline poeg ning viimase kaks 15-aastast sõpra pidutsesid 2019. aasta veebruaris Strawbridge'ide kodus. Poisid istusid koos emaga köögis, jõid alkoholi, hingasid sisse aerosooli mürgiseid aure ja võtsid ohtlikke retseptiravimeid (mis olid ettenähtud Strawbridge'ile).

Tema 15-aastane poeg Tyler jõi aga tol õhtul ära surmava kokteili, mis koosnes alkoholist, morfiinist ning extacyst. Tyler läks pool kolm öösel voodisse magama ning suri une pealt. 

15-aastane Tyler suri une pealt pärast surmava kokteili joomist 2019. aasta veebruaris. Aasta varem oli Tyler võtnud 15 vaaliumi ja sattunud üledoosiga haiglasse.
15-aastane Tyler suri une pealt pärast surmava kokteili joomist 2019. aasta veebruaris. Aasta varem oli Tyler võtnud 15 vaaliumi ja sattunud üledoosiga haiglasse. Foto: Devon Live / SWNS/ Scanpix

Kohtus kirjeldas sotsiaaltöötaja, kelle tööd Strawbridge oli korduvalt õõnestanud, Tylerit kui «nutikas, mõtlik ja hooliv noormees». 

34-aastane Strawbridge tunnistas kohtus, et andis oma pojale ja tema sõpradele alkoholi, kuid eitas vedela morfiini tilkade ning vaaliumi andmist.

Tunnistust andes väitis aga Tyleri sõber, et Strawbridge pani ise ravimid poiste jookidesse. «Me jõime morfiini ja Tyler rüüpas alkoholi otse pudelist,» rääkis teismeline, kes Strawbridge'i majas tol saatuslikul õhtul viibis.

Kohtunik Darlow sõnul oli Strawbridge süüdi tahtlikus väärkohtlemises kiites heaks poja uimastite tarbimise. Darlow lisas, et oleks ebaõiglane süüdistada kahte teist 15-aastast noorukit selles, mis juhtus.

Strawbridge mõisteti 17. jaanuaril süüdi A-klassi uimastite tarnimises alla 16-aastastele lastele ja kahes lastevastases kuriteos. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles