ENNE JA PÄRAST PILDID ⟩ Neljandiku võrra kergem Ivo Linna avaldas suure kaalukaotuse põhjuse (2)

Elu24
Copy
Ivo Linna aastal 2015.
Ivo Linna aastal 2015. Foto: Marko Saarm / Sakala

Varem 128 kilogrammi kaalunud laulja Ivo Linna võttis 35 kilo alla ning jõudis uude aastasse neljandiku võrra kergemana.

Linna rääkis «Ringvaates», et suure kaalukaotuse taga on elumuutused, mille tingis perearsti hoiatus. «Ühel päeval sain oma kalli perearsti käest teada, et kui jätkan seda nii-öelda priiskavat eluviisi, kimbutab mind varsti suhkruhaigus. Ma praegugi neelan tablette iga päev ja jään neid päevade lõpuni neelama, et seal sees oleks stabiilne,» rääkis armastatud laulja.

Ivo Linna 2016. aasta lõpus.
Ivo Linna 2016. aasta lõpus. Foto: Mihkel Maripuu/Postimees

Linna avaldas, et kaalukaotus pole tulnud lihtsalt: enda sõnul suur magusasõber on pidanud menüüst välja jätma kommid, halvaa, sefiiri, kihisevad joogid ja muu sellise. «Kui inimesel puudub igasugune tahtejõud, sööb ta ikka edasi. Aga need olid ohumärgid ja ma loobusin,» ütles Linna.

Laulja tunnistas, et täielikult ta magusast loobuda pole suutnud ning lubab endale vahel tahvli šokolaadi. «Maiasmokk minu sees elab ikka edasi, aga ta on alla surutud,» selgitas Linna.

Samuti on mees alati armastanud liha ja rasvast, kuid nüüd tunneb, et ei vaja seda enam ning sööb hoopis salatit. «Ma keedan ise väga palju suppe, on nad siis tummisemad või lahjemad. Olen nüüd targasti enne mängu (kontserti – toim) söönud. Kui sõit hakkab, söön ma selle päeva kõige korralikuma söögi ära. Ja ma ei tahagi pärast,» rääkis Linna.

Ivo Linna võttis 35 kilo kaalust alla.
Ivo Linna võttis 35 kilo kaalust alla. Foto: Kuvatõmmis saatest/ETV

Linna tunnistas saates, et tervisliku eluviisiga alustamine polnud sugugi kerge, kuna jõudu oli vähem ning pärast hiliseid esinemisi oli tal alati tahtmine kõike mugida.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles