ENNE JA NÜÜD ⟩ «Pahad poisid» staari Martin Lawrence'i tütardest on sirgunud tõelised kaunitarid

Elu24
Copy
Näitleja Martin Lawrence koos oma kihlatu (paremalt kolmas) ja tütardega «Pahad poisid kogu eluks» esilinastusel.
Näitleja Martin Lawrence koos oma kihlatu (paremalt kolmas) ja tütardega «Pahad poisid kogu eluks» esilinastusel. Foto: Gilbert Flores/Broadimage/Scanpix

USA näitleja Martin Lawrence (54) on paljudele eestlastele tuttav filmidest nagu «Pahad poisid» (1995) ja «Suure mamma maja» (2000). Nüüd on Lawrence pärast mitmeid aastaid taas kinoekraanil ja kutsus tähistamiseks «Pahad poisid kogu eluks» esilinastusele kaasa oma kihlatu ja tütred.

Näitleja Martin Lawrence sai tuntuks 90ndate komöödiafilmidega. Pärast mitmeid hitte Lawrence'i hoog mingil määral rauges ning alates 2010. aastast oli näitlejal kümne aasta jooksul praktiliselt vaid üks kandvam roll teleseriaalis «Partnerid».

Nüüd on aga Lawrence taas kinoekraanil ning seda «Pahad poisid kogu eluks» filmiga, kus armastatud detektiivide duo taas pahandustesse satub. Koos Lawrence'iga naaseb kolmandaks filmiks ekraanile ka Will Smith.

«Pahad poisid kogu eluks» film on Lawrence'i jaoks kindlasti oluline seega ei ole üllatav, et näitleja võttis filmi esilinastusele kaasa ka oma kihlatu ning kolm tütart. 

Martin Lawrence koos oma kahe tütre, Lyana (vasakul) ja Amaraga 2009. aastal Los Angeleses. 
Martin Lawrence koos oma kahe tütre, Lyana (vasakul) ja Amaraga 2009. aastal Los Angeleses. Foto: Matt Sayles/AP/Scanpix

Lawrence'i vanim tütar Jasmine (24) sündis näitleja aasta kestnud abielust endise missi ja näitleja Pat Smithiga. Nooremate tütarde, Lyana (19) ja Amera (17), ema on Shamicka Gibbskaks, kellega Lawrence oli abielus aastatel 2010 kuni 2012.

Kuna Lawrence pole aastaid meelelahutusmaailmas suuremaid laineid löönud, siis pole ka näitleja tütreid aastaid punasel vaibal nähtud. Vaatamata sellele on aga Lawrence'i sotsiaalmeedias tihti märgata just vanemat tütart Jasmine'i, kes ka ise enda Instagramis tihti perepilte jagab.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?❤️

A post shared by jasmin_lawrence (@jasmin_lawrence) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday, daddy!!! I love you with all my heart ❤️❤️

A post shared by jasmin_lawrence (@jasmin_lawrence) on

Esilinastusele kutsus Lawrence ka muidugi oma kihlatu Roberta Moradfari (38), kellega näitleja kihlus 2017. aastal. 

(Vasakult pareale) Jasmine Page Lawrence, Martin Lawrence, Roberta Moradfar, Amara Trinity Lawrence and Iyanna Faith Lawrence. 
(Vasakult pareale) Jasmine Page Lawrence, Martin Lawrence, Roberta Moradfar, Amara Trinity Lawrence and Iyanna Faith Lawrence. Foto: Xavier Collin/image Press Agency/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles