SUURIMAD TÄHED ⟩ Vaata, millised Eesti artistid esinevad EMA suurejoonelisel galal!

Elu24
Copy
Nublu
Nublu Foto: Konstantin Sednev

Eesti Muusikaauhindade gala võis küll komistada muusikute kriitika otsa, kuid see hoogu maha ei võtnud ning esinejate nimekirja on lisandunud mitu olulist artisti.

Suursündmusel astuvad üles ka Ariadne, Anna Kaneelina, Rita Ray, The Swingers, Villemdrillem, Clicherik ja Mäx ning Gram-of-Fun, teatasid EMA korraldajad.

Anna Kaneelina, The Swingers ja Rita Ray on väga tugevalt ka nomineeritute nimekirjas. Ariadne esitab seal aga uut singlit «Queen of My Own». Villemdrillem ja Clicherik & Mäx annavad kontrasti oma populaarseimate räpilugudega.

Hiljem tehti teatavaks, et EMA laval esineb ka räppar nublu isiliklikult. «Nublu on jätkuvalt üks nendest artistidest, kelle esinemist väga oodatakse, sest avalikke ülesastumisi teeb ta küllaltki harva,» ütles Eesti Fonogrammitootjate esindaja Danel Pandre.

Pandre sõnul sooviti lavale tuua parimad lood ja kõige põnevamad showd. Tahetakse näidata nii kõige populaarsemaid artiste kui ka tõusvaid tähti.

Varem oli juba teada, et galal esinevad Trad.Attack!, 5MIINUST, Stefan ning Liis Lemsalu. Suurejooneline gala leiab aset 24. jaanuaril Saku Suurhallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles