Harriet Toompere: unistused täituvad, kui soovida tänu- ja õnnetundega

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harriet Toompere.
Harriet Toompere. Foto: SCANPIX

Näitleja Harriet Toompere kirjutab ajakirja Eesti Naine jaanuarinumbris, et ühe idamaade tarkuse kohaselt tuleb midagi soovides teha seda kogu keha läbistavas tänu- ja õnnetundes, suunurgad ülespoole, nagu oleksid armunud - siis unistused täituvad.
 

Harriet tõi näite, et kord soovis ta väga kohata üht inimest, teadmata aga, kuidas, kus ja… üldse tundus see ilmvõimatu. «Istusin parasjagu autoroolis ja soovisin, et meie teed ristuksid. Samal hetkel tundsin tugevat pitsitavat õnnetunnet,» kirjeldas ta.

Hetk hiljem hakkas naise auto maanteel vappuma ning ta sai viimasel hetkel teelt maha keerata - õnneks jäi masin seisma sada meetrit enne bensiinijaama ning selgus, et kütus oli ootamatult otsa saanud. Läinud bensiinijaama abi paluma, avastas Harriet, et järjekorras oli üksainus inimene - toosama, kellega kohtumist ta oli palunud.

Naine tunnistas, et on hakanud oma soove üles kirjutama ja välja ütlema ning rõhutas, et oma soovide sõnastamisel tuleb olla täpne - loevad isegi komakohad.

Tihti juhtub tema sõnul see, et soovid täituvadki aastaid hiljem või sootuks teisel kujul, nii et enam ei mäletagi, et see oligi see, mida soovisid. «Universumil on hea huumorimeel, rikkalik fantaasia ja kaugemale ulatuv plaan,» tõdes ta.

Veel on naine märganud, et unistused ei täitu, kuni sa pole endale ausalt teadvustanud, mida sa tegelikult tahad, mis on soovide taga. 

Loe Harriet Toompere kolumni täisteksti ajakirja Eesti Naine jaanuarinumbrist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles