FOTOD PALJASTAVAD ⟩ Bill Clinton lendas Jeffrey Epsteini «Lolita Expressiga»

Inna-Katrin Hein
Copy
Bill Clinton oktoobris 2019
Bill Clinton oktoobris 2019 Foto: Brian Ach/AFP/Scanpix

Ameerika Ühendriikide endine president Bill Clinton kuulus vanglas enesetapu teinud miljardärist pedofiili Jeffrey Epsteini sõpruskonda ja lendas vahel Epsteini eralennukiga.

Seda kinnitavad hiljuti päevavalgele tulnud fotod aastast 2002, kus Clintonit on näha koos Epsteini ja Epsteini kunagise kallima Ghislaine Maxwelliga, teatab nypost.com.

2002 lennutas Epstein grupi mõjukaid ja jõukaid isikuid oma eralennukiga Aafrikasse Clintoni heategevussündmusele.

Lisaks Clintonile, Epsteinile ja Maxwellile kuulus seltskonda ka hiljem seksuaalses ahistamises süüdistatud, kuid lõpuks sellest vabastatud näitleja Kevin Spacey.

Fotodel poseerib Clinton koos Maxwelliga eralennuki ukse juures.

Epsteini lennukit nimetati «Lolita Expressiks», kuna Epstein transportis sellega alaealisi seksiorje oma villadesse.

Alates möödunud aasta suvest süüdistavad mitu Epsteini endist seksiorja teda seksuaalses ärakasutamises ja vägistamises ning nad nõuavad Epsteini pärandi haldajatelt kahjutasu.

Üks neist naistest on Chauntae Davies, keda on Aafrika reisi fotodel näha koos Bill Clintoniga.

Praegu 40-aastane Davies ei süüdista siiski Clintonit seksuaalses ärakasutamises ja ahistamises.

«Ta oli tore, seltsiv ja lõbus mees,» meenutas naine.

Lisaks ei ole tõendeid, et Clinton oleks olnud teadlik Epsteini seksiorjade armeest ja alaealiste tüdrukute massilisest ärakasutamisest.

Epstein anti alaealistega seksimise eest esimest korda kohtu alla 2007 ja talle määrati vanglakaristus, mis oli üsna leebe.

Kui Epstein 2019. aasta suvel taas arreteeriti süüdistatuna alaealiste tüdrukute seksuaalses ärakasutamises ja vägistamises, sõnas Clinton, et ta ei teadnud sellest mitte midagi.

Siiski on teada, et Clinton lendas mitu korda «Lolita Expressiga». Davise sõnul ei ole Clinton rumal mees ja ta pidi midagi aimama.

«Miks Clinton oli nõus lendama Epsteini eralennukiga ja mida Epstein lootis Clintoni abil saavutada? Neile küsimustele ei ole vastust,» lisas Epsteini kunagine seksiori.

Vähemalt 12 naist süüdistab 10. augustil 2019 New Yorgi Metropolitan Correctional Center vanglas enesetapu teinud Epsteini seksuaalkuritegudes. Ta pani need toime 2000. aastate alguses.

Osa naisi süüdistab seksuaalkuritegudes ka briti prints Andrew’d, kes samuti kuulus Epsteini sõpruskonda. Naiste sõnul kasutas sinivereline neid seksuaalselt ära, kui nad olid alaealised.

Skandaali puhkedes loobus prints Andrew kuningliku pere esindusülesannetest ja ta riigipoolne toetusraha külmutati.

USA võimu jätkavad Epsteini seksuaalkuritegude uurimist ja uurijad on keskendunud avalikkusest kadunud Ghislaine Maxwellile.

Ghislaine Maxwell
Ghislaine Maxwell Foto: UNTV/via REUTERS/Scanpix

Epsteini seksivõrgustikku kuulunud naiste sõnul tegeles Maxwell tüdrukute värbamisega Epsteini ja ta sõpruskonna seksiorjadeks.

Epstein tegi ametlikult enesetapu, kuid on neid, kelle arvates see mees tapeti, kuna ta oleks võinud kohtus paljastada tuntud meeste mainet kahjustavat informatsiooni.

New Yorgi Metropolitan Correctional Centeri vangla juhtkond teatas mõned päevad tagasi, et tehnilise probleemi tõttu ei ole osa Epsteini kongi turvakaamerate videoid alles. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles