KAS JUBA LAIKISID ⟩ See Jennifer Anistoni sõbrapilt on purustamas rekordeid

Elu24
Copy
Jennifer Aniston 2020. aastal.
Jennifer Aniston 2020. aastal. Foto: Reuters/ScanPix

Hollywoodi näitleja Jennifer Anistonist (50) on saanud tubli instagrammer, kes oma sotsmeedia tegudega korra isegi Instagrami ära lõhkuda on suutnud. Nüüd postitas ta taas üpris haruldase pildi, mis inimesed eriti rõõmsaks teeb.

Nimelt postitas ta sotsiaalmeediasse pildi sellest, kuidas telesarja «Sõbrad» näitlejad taas koos on. Sedapuhku poseerivad ühispildil koos Anistoniga näitlejad Courteney Cox (55) ning Lisa Kudrow (56).

«Tüdrukud üle koridori tervitavad,» kirjutas ta pildiallkirjaks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi from the girls across the hall ??

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Loomulikult meeldib kõnealune kaader ka Anistoni jälgijatele väga, sest see on kõigest 13 tunniga kogunud juba üle 8 miljoni laigi.

«Kolm iludust,» kiidetakse pilti.

«Armastan teid kõiki!» kirjutatakse veel.

«Ma armastan neid pilte nii väga!» lisatakse ka.

Oktoobris «lõhkus» Aniston Instagrami, kui postitas oma esimeseks instapildiks selfie, millel on lisaks temale jäädvustatud terve kamp «Sõprade» näitlejaid (Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matthew Perry ja Matt LeBlanc).

Foto vallandas sotsiaalmeedias täieliku fännihüsteeria, mistõttu naise konto nii põhjalikult kokku jooksis, et Instagrami esindajad pidid avaliku teadaande tegema, kui küsimus lahendatud sai. 

Probleem aeti joonde ning edasi jäi vaid imestada selle üle, kui kiiresti Anistoni konto jälgijaid kogus: esimesed miljon jälgijat kogus konto vaid 5 tunni ja 17 minutiga, purustades sellega Guinnessi rekordi (mis seni kuulus 5 tunni ja 45 minutiga Prints Harry ja tema kaasa Meghan Markle'i @sussexroyal kontole).

Nüüdseks on Jennifer Anistoni Instagrami kontol ligi 24 miljonit fänni. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles