ENNE JA NÜÜD FOTOD ⟩ Vaatame, mis on menusarja «Võluvägi» staaridest nüüdseks saanud

Elu24
Copy
Sarjas «Võluvägi» mängisid õdesid Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan
Sarjas «Võluvägi» mängisid õdesid Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan Foto: SPELLING TELEVISION / Ronald Gr/Scanpix

«Võluvägi» oli USA menusari kolmest õest, kel olid üleloomulikud võimed. Sarjas mängisid õdesid Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan ja Shannen Doherty. Vaata, millised näevad näitlejad välja tänasel päeval ja millega tegelevad!

  • Shannen Doherty
Näitleja Shannen Doherty 2019. aastal.
Näitleja Shannen Doherty 2019. aastal. Foto: Capital Pictures/Scanpix

Shannen mängis sarjas Prudence «Prue» Halliwelli tegelaskuju ning tegi telesarjas kaasa kolm hooaega.

Ka on ta kaasa teinud menukas telesarjas «Beverly Hills 90210» ning mänginud filmides, nagu näiteks «Girls Just Want To Have Fun», «Christmas Caper», «Burning Palms», «Growing The Big One» jne.

Ta hakkas «Beverly Hills 90210» tegemisel staaritsema, ei ilmunud õigel ajal võtetele ja esitas utoopilisi nõudmisi. Ta vallandati pärast neljandat hooaega 1994.

Doherty oli kihlatud kosmeetikafirma Max Factor pärija Dean Jay Factoriga, kuid nad läksid lahku. Mees võttis läbi kohtu Doherty vastu lähenemiskeelu pärast seda, kui naine üritas teda autoga alla ajada.

2001 tabas politsei Doherty joobnuna rooli tagant, talle määrati trahv ja ta sai kolme aasta pikkuse tingimisi karistuse.

Näitlejannal diagnoositi 2015. aastal rinnavähk, millest ta nüüdseks on paranenud.

48-aastane Doherty on kolmandat korda abielus, ta abikaasa on fotograaf Kurt Iswarienko. Nad abiellusid 2011. aastal.

  • Holly Marie Combs
Holly Marie Combs 2016. aastal ja 2006. aastal.
Holly Marie Combs 2016. aastal ja 2006. aastal. Foto: AFP/SPELLING TELEVISION / Ronald Gr/Scanpix

Holly Marie (46) mängis telesarjas Piper Halliwelli tegelaskuju.

Lisaks on ta kaasa teinud sellistes filmides ja telesarjades, nagu näiteks «Pretty Little Liars», «Picket Fences», «Love's Complicated» ja «See Jane Date».

Aastatel 1993-1997 oli ta abielus näitleja Bryan Smithiga. Teist korda abiellus ta näitleja David W. Donohoga 2004. aastal, ent nad lahutasid 2011. aastal. Abielust Donohoga sündis kolm last: Finley Arthur Donoho (15), Riley Edward Donoho (13), Kelley James Donoho (10).

2019. aastal abiellus ta oma pikaaegse kallima Mike Ryaniga. 

  • Alyssa Milano
Näitleja Alyssa Milano 2019. aastal ja 2006. aastal. 
Näitleja Alyssa Milano 2019. aastal ja 2006. aastal. Foto: Capital Pictures/SPELLING TELEVISION / Ronald Gr/Scanpix

Alyssa (47) mängis telesarjas Phoebe Halliwelli tegelaskuju.

Milano on tuntud ka sellistest sarjadest ja filmidest, nagu näiteks «Melrose Place», «Who's the Boss?», «Insatiable», «Mistresses», «Little Italy» ja «Sundays at Tiffany's».

1999. aastal abiellus ta muusik Cinjun Tate'iga, ent nad lahutasid juba samal aastal.

Teist korda abiellus ta 2009. aastal talendiagendi Dave Bugliariga. Paari peres kasvab kaks last Elizabella Dylan Bugliari (5) ja Milo Thomas Bugliari (8).

  •  Rose McGowan
Näitleja Rose McGowan 2020. aastal ja 2006. aastal.
Näitleja Rose McGowan 2020. aastal ja 2006. aastal. Foto: AFP/SPELLING TELEVISION / Ronald Gr/Scanpix

Rose (46) mängis telesarjas Paige Halliwelli tegelaskuju ning tegi telesarjas kaasa neli hooaega.

Lisaks on ta kaasa teinud sellistes telesarjades ja filmides, nagu näiteks «Planet Terror», «Scream», «Jawbreaker», «Grindhouse» ja «Elvis».

Aastatel 1998-2001 oli ta koos muusik Marilyn Mansoniga. 2013. aastal abiellus ta kunstnik Davey Detailiga, ent nende abielu lõppes kõigest kolm aastat hiljem.

2017. aastal avaldas McGowan, et 1997. aastal vägistas Harvey Weinstein ta Sundance’i filmifestivalil ning hiljem andis talle suu kinnihoidmise eest 100 000 dollarit.

Sama aasta oktoobris arreteeriti ta, sest tema kohvrist leiti kokaiini. Toona lasti ta vabadusse 50 000 dollari suuruse kautsjoni vastu. Näitlejanna sõnul lavastati ta süüdi, kuna kardeti ta Hollywoodi vastast kriitikat. 

McGowan kaitses end ka sellega, et kui ta oleks tahtnud narkootikumi tarbida, siis ta ei oleks valinud kokaiini, vaid kanepi. «Kanep on hoopis rohkem minu rida kui kokaiin,» teatas näitlejanna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles