VIDEO ⟩ Välismaalane näitab, kuidas ta Tallinnas eestlannasid võrgutas

Elu24
Copy
Austraaliast pärit Adrian Gruszka õpetab oma Youtube'i kanali video vahendusel, kuidas Eestis naisi saada.
Austraaliast pärit Adrian Gruszka õpetab oma Youtube'i kanali video vahendusel, kuidas Eestis naisi saada. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Austraaliast pärit juutuuber Adrian Gruszka on viimased neli aastat töötanud kohtingu-treenerina. Möödunud sügisel postitas aga Gruszka oma 1,72 miljoni jälgijaga Youtube'i kanalile video sellest, kuidas ta Tallinnas eestlannasid võrgutas. 

Adrian külastas Eestit 2018. aasta suvel, kuid tunnistab video alguses, et komistas alles aasta hiljem Tallinnas filmitud klippide peale ning otsustas nendest kokku panna õpetliku video.

«Usun, et te saate sellest päris palju kasu. Olgu see meelelahutus või midagi õpetlikku seoses inimestega suhtlemisel,» selgitas Adrian video alguses.

Austraaliast pärit juutuuber Adrian Gruszka võrgutas Tallinnas eestlannasid.
Austraaliast pärit juutuuber Adrian Gruszka võrgutas Tallinnas eestlannasid. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Juutuuber lisas, et paljud on tema käest küsinud nõu, kuidas tüdrukutega rääkida ja sellest inspireeritult on Adrian loonud enda kursuse. 

Video algab sellega, et Adrian on Tallinna vanalinnas istunud kahe eestlanna lauda ja räägib nendega reisimisest. Järgmiseks näitab Adrian, kuidas ta erinevate eestlannadega tänaval suhtlust alustab ja nende numbrit küsib.

Austraaliast pärit juutuuber Adrian Gruszka käis Tallinna vanalinnas eestlannasid võrgutamas.
Austraaliast pärit juutuuber Adrian Gruszka käis Tallinna vanalinnas eestlannasid võrgutamas. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

«Mõned vestlused olid 20 kuni 30 minutit pikad,» tunnistab Adrian video lõpus ja lisab, et pidi üsna palju häid asju välja lõikama. Küll saab paljusid neid klippe Adriani sõnul näha tema õpetlikus võrgutamise programmis.

Video on kogunug natuke üle saja tuhande vaatamise ja sellele on jäetud ligi kolmsada kommentaari. Enamik on sellele reageerinud positiivselt, kuid 243-le inimesele Adriani õpetlik video ei meeldinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles