ENNE JA NÜÜD ⟩ Telesarja «Minu nimi on Earl» staar šokeeris fänne ligi 100-kilose kaalukaotusega

Elu24
Copy
Näitlejad Ethan Suplee ja Jason Lee mängisid telesarjas «Minu nimi on Earl»  kokku neli hooaega.
Näitlejad Ethan Suplee ja Jason Lee mängisid telesarjas «Minu nimi on Earl» kokku neli hooaega. Foto: Kaader telesarjast «Minu nimi on Earl»

USA näitleja Ethan Suplee (43), kes on mänginud sarjas «Minu nimi on Earl» ja spordifilmis «Titaanid», šokeeris hiljuti oma fänne. Nimelt üllatas Suplee oma sotsiaalmeedia jälgijaid ligi 100-kilose kaalukaotusega, vahendab The Sun.

43-aastane Suplee on kindlasti paljudele tuttav, kuna mehel on olnud alates 90ndate algusest pikk ja üpris edukas karjäär. Supleed on märgata sellistes auhinnatud filmides nagu «Ameerika ajalugu X» (1998) ja «Titaanid» (2000).

Lisaks on Suplee mänginud mitmes komöödiafilmis, näiteks «Seks-retk» (2000) ja «Evolutsioon» (2001).

2005. kuni 2009. aastal kehastas Suplee telesarjas «Minu nimi on Earl» üht peategelast, Randy Hickey't. Näitleja Jason Lee mängis seriaali nimitegelast, Earli. 

Suplee on oma karjääri jooksul olnud valdavalt ülekaaluline ning just nii mäletavad teda ka paljud tema fännid. 

Hiljuti šokeeris aga Suplee oma Instagrami jälgijaid, kes märkasid näitleja uut välimust ja musklis vormi.

Suplee hakkas kaalu kaotama juba 2010. aastal, pärast «Minu nimi on Earl» lõppu ning kaotas kahe aastaga umbes sada kilo. Tema kaalukaotus oli nii ekstreemne, et teda ei tuntud enam ära ning tal oli raske rolle saada.

Lõpuks otsustas Suplee, et võtab natuke kaalus juurde ja hakkab muskleid treenima. Suplee värske välimus jäi paljudele märkamatuks, kuni näitleja Juliette Lewis seda oma sotsiaalmeedias mainis.

Fännid olid muutusest šokeeritud. «Ei näe isegi sama tüübi moodi välja,» kirjutas üks fännidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles