KIIRE LÕPP ⟩ Reisisaatesse pürginud sotsmeediastaarid eelvoorust edasi ei jõudnud

Elu24
Copy
Tuntud näod reisisaate «Rööparalli» eelvoorust edasi ei saanud.
Tuntud näod reisisaate «Rööparalli» eelvoorust edasi ei saanud. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost/Martin Dremljuga

Neljapäeval alustas Kanal 2s uus reisisaade «Rööparalli», mille esimeses osas valiti 50 soovija seast välja kuus noort, kes reisiseiklusele lähevad.

Kuigi saatesse kandideeris üle 500 noore, kutsuti eelvooru vaid 50. Nende seas olid ka juutuuber Enni Britta, instamodell Astrid Elken ja lühidalt «Rannamajas» osalenud kriminaal Hendrik Tiido, kes on samuti juutuuberina käe valgeks saanud.

Mõne aasta eest vangis istunud Tiido rääkis casting'ul kohtunikele loo, kuidas sõitsid sõpradega põdrale otsa, lõid auto katkise esiklaasi eest ära ning sõitsid edasi. Kõik asjaosalised, v.a juht, olid Tiido sõnul purjus – juht aga oli alaealine ja lubadeta.

Kuigi Tiido oli üks kahest, kes lahendas maksimumtulemuse peale ära esimese vooru IQ-testi, ei pääsenud keegi tuntud nägudest kuue õnneliku sekka.

Esimeses saates välja valitud kuus noort alustavad järgmises osas Berliinist rongiseiklust. Koos saatejuhtide Lauri Pedaja ja Inga Tislariga läbitakse kuue päevaga seitse riiki. Teekonnal lahendatakse mitmeid seikluslikke ülesandeid ja aardejahte, et selgitada välja järgmine sihtpunkt ja kokkuvõttes parim tiim.

Saade on eetris neljapäeviti kell 20.00, kordust näeb reedeti kell 13.00 ja laupäeviti kell 16.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles