PILTUUDIS ⟩ Briti noormees astus oma seksika jõulukingitusega ämbrisse

Elu24
Copy
«Ma ei pauguta oma šampust kõigi jaoks!» - Dean Spencer tegi oma kallimale seksika jõulukingituse, kuid astus sellega korralikult ämbrisse.
«Ma ei pauguta oma šampust kõigi jaoks!» - Dean Spencer tegi oma kallimale seksika jõulukingituse, kuid astus sellega korralikult ämbrisse. Foto: Mercury Press & Media/Scanpix

Suurbritanniast pärit Dean Spencer (26) tahtis oma kallimale jõuludeks teha midagi erilist ja seksikat, kuid astus oma kingitusega natuke ämbrisse. 

Dean otsustas jõuludeks oma kallimale Jamie'le kinkida seksika kalendri. Iga kuu kohta tegi Dean temaatilise pildi, kus ta poseeris peaaegu alasti erinevate esemetega ning töötles piltidele vastava tausta. 

«Teeme seda, mida jänkud teevad!» - Dean poseeris igal pildil erinevate taustadega, kuid oli alati praktiliselt paljas.
«Teeme seda, mida jänkud teevad!» - Dean poseeris igal pildil erinevate taustadega, kuid oli alati praktiliselt paljas. Foto: Mercury Press & Media/Scanpix

Pildid tehtud, tellis Dean kallimale üllatust täis kalendri, kuid avastas postipaki saabudes, et oli teinud suure vea. Nimelt tellis Dean ühe asemel hoopis 100 seksikat ja algselt ainult kallimale mõeldud kalendrit! 

«Soovid midagi tulikuuma?» - Dean tellis rohkem kalendreid, kui oli plaanis.
«Soovid midagi tulikuuma?» - Dean tellis rohkem kalendreid, kui oli plaanis. Foto: Mercury Press & Media/Scanpix

Kokku maksis Dean kalendrite eest 80 naela ehk 94 eurot ja pärast jõule oli tal 99 kalendrit, millega tal ei olnud midagi teha.

Lõpuks, vaatamata privaatsetele piltidele, hakkas Dean kalendreid oma sõpradele ja perekonnale müüma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles