KARIIBI MERE SANGAR ⟩ Leonardo DiCaprio aitas päästa üle parda kukkunud mehe elu

Elu24
Copy
Leonardo DiCaprio Kuldgloobuse auhinnagalal.
Leonardo DiCaprio Kuldgloobuse auhinnagalal. Foto: /HFPA/Supplied by Capital Pictures/Scanpix

Ameerika näitleja Leonardo DiCaprio (45) puhkas pärast jõule koos kallima ning sõpradega Kariibi mere saarel St. Barts. Seal olles aitas Oscari-võitja päästa üle parda kukkunud mehe elu, vahendab People.

30. detsembril 2019 rentis DiCaprio koos kallima Camila Morrone ja sõpradega väike laeva. Samal ajal kui DiCaprio oma sõpradega puhkusest mõnu tundsid, kukkus Club Med jahilt üle parda joobes meesterahvas.

DiCaprio laev kuulis hädaabikutset ning näiteja, tema sõbrad ja laevakapten otsustasid mehe otsingutega liituda. Just DiCaprio seltskond leidis selleks ajaks juba üksteist tundi vees viibinud mehe vahetult enne päikeseloojangut. 

«Leo, tema sõbrad ja kapten otsustasid otsingutega liituda ning just tänu nende jõupingutustele suudeti mehe elu päästa,» rääkis People meediaväljaande allikas. 

DiCaprio ja tema sõprade laev oli ainus, mis otsis seda ala, kuhu mees oli triivinud. Meest märgati ning ta päästeti tugeva lainete keskelt umbes tund aega enne paduvihma.

Nädal hiljem võttis DiCaprio osa Kuldgloobuse galast, kus ta oli üks parima meesnäitleja auhinna nominentidest. DiCaprio kaotas Joaquin Phoenixile, aga «Ükskord Hollywoodis» kaasnäitleja Brad Pitt kiitis meest oma tänukõnes. 

«Ta on tõeline täht, ta on härrasmees, ma ei oleks ilma temata siin. Aitäh, sulle!» tegi Pitt DiCapriole komplimendi. Lisaks naljatas Pitt, et oleks temaga siiski «parve» jaganud, viidates «Titanicu» lõpule, kus Rose (Kate Winslet) ei mahtunud koos Jackiga (DiCpario) ühe ukse peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles