LAPIMAA PÕRGU ⟩ USA fitnessistaar meenutas õudusega aastavahetust Soomes

Elu24
Copy
Fintessistaar Jillian Michaels.
Fintessistaar Jillian Michaels. Foto: Jordan Strauss/AP/Scanpix

USA fitnessitreener ja -staar Jillian Michaels (45) veetis aastavahetuse partneri ja lapsega Lapimaal. Reisimuljeid jutusaates meenutades tunnistas Michaels, et nende puhkus muutus ühel hetkel aga põrguks.

Fitnessitreener Michaels, kes aitas aastaid tõsielusaates «The biggest loser» osalejatel kaalu langetada, veetis oma partneri ning 7-aastase pojaga aastavahetuse Lapimaal.  

Wendy Williamsi jutusaates oma aastavahetust kirjeldades võrdles Michaels seda aga «põrguga». 

«Me broneerisime Lapimaal Arktika safari elamuse ja see oli nagu reis otse põrgust,» alustas Michaels. Nimelt ärkas fitnessitreener aastavahetusel kell neli hommikul selle peale, et tema poeg oksendas kõikjale.

Jillian Michaels koos oma poja Phoenixi ning tütre Lukensiaga. Viimane Lapimaale puhkama ei läinud ning pääses tänu sellele ka noroviirusest.
Jillian Michaels koos oma poja Phoenixi ning tütre Lukensiaga. Viimane Lapimaale puhkama ei läinud ning pääses tänu sellele ka noroviirusest. Foto: Tony Michaels/ROT/Capital Pictures/Scanpix

«Poiss tabas kõik onni pinnad, ta oksendas oma voodisse, elutoa põrandale, minu peale, vannituppa,» kirjeldas Michaels ja soovis naljatades «head uut aastat».  

31. detsembril postitas Michaels oma Instagrami pildi, kus Michaels ja tema poeg Lapimaa puhkust naudivad. Postituse pealkirjast loeb välja, et Michaelsi partneril Deshannal on toidumürgitus. Jutusaates aga selgus, et kõik kolm said aastavahetusel hoopis noroviiruse.

Vaatamata kõigele sellele jagas Deshanna oma sotsiaalmeedias reisist pigem positiivseid muljeid. 

View this post on Instagram

sunrise husky safari ?

A post shared by deshannamarie (@deshannamarie) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles