LIIGUTAV VIDEO ⟩ Pisarais Austraalia lapsed tormavad vastu üle nädala ära olnud tuletõrjujast isale

Elu24
Copy
Tuletõrjuja kohtub tütardega peale 11-päevast lahusolekut.
Tuletõrjuja kohtub tütardega peale 11-päevast lahusolekut. Foto: Instagram/Scanpix

Austraaliast ilmus traagiliste kaadrite vahel ka üks südantsoojendav video, kus pisarais tütred jooksevad tervitama novembrist saati leekidega võidelnud isa.

Pereema Brooke Munro postitas Instagrami video meeleolukast taaskohtumisest, kus tütred jooksevad tervitama üle nädala kodust ära olnud isa. Tuletõrjujana on ta juba novembrist alates käinud riiki laastavate põlengutega võitlemas, kirjutab Daily Mail.

Videos jooksevad tütred Ruby ja Arkie tormasid maja juurde sõitnud Colinile hüüatustega vastu. «Üksteist pikka päeva on möödas sellest, kui teda viimati nägime. Ta võitleb põlengutega novembri lõpust saati. See klipp võtab kõik kokku,» kirjutas Brooke.

Perekond kisti lahku, sest ema koos lastega evakueerus tule eest jõulude ajal. Siis lõikasid põlengud nende ühendusteed isaga aga läbi. Brooke sõnul on üks keerulisemaid asju aga olnud hoopis tütarde kaitsmine põlengute tekitatud hirmsate vaatepiltide eest, mis meedias levivad.

Vaata meeleolukat videot allpool!

South Coast firefighter reunited with his family

What a beautiful welcome home ?‍??❤️ Colin Munro hadn't seen his little girls for 11 days while he was off fighting fires on the South Coast. When he...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles