KUNINGAKOJAS KÄÄRIB ⟩ Meghani ja Harry otsust lahkuda nimetatakse sõja kuulutamiseks perele (1)

Elu24
Copy
Kuninglikus perekonnas on segased emotsioonid.
Kuninglikus perekonnas on segased emotsioonid. Foto: AFP / Scanpix

Prints Harry ja Meghan Markle otsus kuningakojast lahkuda tuli ootamatult kõigile. Paksu verd on see tekitanud nii õukonnas kui avalikkuses.

Kuningliku paari otsus tavaelu elama hakata on põhjustanud perekonnas suure tüli. Täna 38-aastast sünnipäeva pidavale hertsoginna Kate'ile justkui halva kingina tulnud otsus rikub siseringi inimeste sõnul protokolli.

Kuigi Meghan ja Harry on käiku kaalunud ka varem, ei teadnud lõplikust otsusest The Suni teatel isegi paari lähemad nõuandjad. Spekuleeritakse tõsisest tülist perekonnas. Põhjus - kumbki neist ei olnud kuningliku pere viimasel ametlikul portreel.

«Nad ei olnud oma avaldust kellegagi arutanud. See rikub protokolli,» kritiseeris üks siseringi inimene The Sunile. «See on sõjakuulutus perekonnale.» Tema sõnul ei kaalunud Meghan ja Harry seda, mis kahju nende otsus kuninglikule institutsioonile teha võib.

«Kuninganna on väga häiritud. Prints Charles ja William on täiesti raevus,» rääkis allikas. Tema sõnul oleks paar pidanud rohkem teistega arvestama.

«Meg-xit»

Teravuse poolest tuntud telenägu Piers Morgan kritiseeris eelkõige Megan Markle'it. Tema sõnul jättis ta kunagi maha oma pere ning eraldab nüüd ka Harry kuninglikust perekonnast.

Morgan säutsus, et paari käitumine oli kuninganna suuhtes väga alatu. «Häbi Harryle ja Meghanile,» lajatas telenägu, viidates sellele, et nad ei rääkinud otsust perekonnaga läbi. «Buckinghami palee ütleb, et asi on keeruline. Tõlge: kuninganna on maruvihane,» kirjutas Morgan.

Sotsiaalmeedial on paljud teema kohta sõna võtnud. Mitmel pool nõustutakse Morganiga. Kogu sündmus on saanud ka iroonilise hüüdnime «Meg-xit».

Harry ja Meghan plaanivad kolida Kanadasse. Kuigi nad soovivad jätta kuninglikud tiitlid alles, elatakse edasi tavaliste avaliku elu tegelastena ning tehakse perekonnast sõltumatult äri. Paar soovib vältida ka printsess Diana traagilist saatust meedia tähelepanu keskmes.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles