NILBE KÜLALINE ⟩ Murdvarast püüdma kutsutud politseinikud kohmetusid, kui peremehe kaebuse ära kuulasid

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Pilt on illustratiivne, kuid midagi sarnast võis kohkunud majaperemees üle elada.
Pilt on illustratiivne, kuid midagi sarnast võis kohkunud majaperemees üle elada. Foto: Klaus Westermann/Caro / Scanpix

USAs tungis jõululaupäeval üks mees võõrasse majja vaid selleks, et võõra inimese varbaid lutsida. 

Floridas Manatee maakonnas uurib politsei veidrat juhtumit, mille käigus puhkes sissetungija ja majaomaniku vahel kaklus, vahendas brandenton.com

Kakluses endas ei olnudki midagi eriskummalist, pigem pani politseinikke kukalt kratsima selle põhjus. Sissetungija jäi vahele sellega, et lutsis magava majaomaniku varbaid, kes selle peale üles ärkas. 

Kui 20-aastane ohver küsis sissetungijalt, mida mees õigupoolest teeb ja ütles, et tal ei ole raha, teatas kahtlustatav, et ei tulnud vargile, vaid tungis majja «varvaste imemiseks».

Politseiraportist selgus, et kähmluse käigus üritas sissetungija haarata ka kannatanu suguelunditest ja ähvardas teda öeldes, et tal on relv. Majaomaniku sõnul ei näinud ta ründajal mingit relva. 

Kannatanul õnnestus kähmluse käigus varbalutsija majast välja ajada. Enne põgenemist lõhkus kurjategija ühe maja akendest ja ohvri auto esiklaasi. 

Politsei otsis kahtlustatavat ka jälituskoeraga, kuid seni ei ole neil varbalutsijat õnnestunud tabada. Ohvri varvastelt võeti DNA proovid ning juhtumit uuritakse edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles