PALJASTAVAD PILDID ⟩ BBC uudisteankru kleit purunes mõni minut enne otse-eetrit

Elu24
Copy
BBC uudisteankur Liz Beacon kandis otse-eetris kleiti, mida hoidis koos vaid teip. Pildil ka saatejuht David Garmston.
BBC uudisteankur Liz Beacon kandis otse-eetris kleiti, mida hoidis koos vaid teip. Pildil ka saatejuht David Garmston. Foto: SWNS/ScanPix

BBC uudistesaate naisankrul juhtus enne eetrisse minekut ootamatu rõivaapsakas, mille pidi lahendama loetud minutitega. Pildid paljastavad, et telemaailm pole alati nii glamuurne, nagu ekraanilt paistab.

Lääne-Inglismaa uudistesaate «Points West» ankur Liz Beacon pani saate jaoks selga varem kandmata Zara kleidi, kuid selle lukk «plahvatas» viimasel minutil enne eetrisse minekut, vahendas bristolpost.co.uk.

Kuna aega polnud raisata, tõmmati kleit selja pealt kiiresti musta teibi ja metallist klambritega kinni, nii et televaataja ei saanud ilmselt arugi, et midagi oli napilt enne eetriaega nihu läinud.

BBC uudistelugeja Liz Beacon pidi kleidi kleepsude ja klambritega kokku tõmbama.
BBC uudistelugeja Liz Beacon pidi kleidi kleepsude ja klambritega kokku tõmbama. Foto: SWNS/ScanPix

«Ma polnud seda kleiti varem kandnud ja see hoidis väga kehaligi, kui luku kinni tõmbasin, aga arvasin, et asi on lihtsalt selles, et see on kitsas kleit,» selgitas uudistelugeja juhtunut. «Ma poleks iial osanud arvata, et see juba pool tundi hiljem mu seljas lõhkeb!»

Kuna Beaconil polnud ühtki varukleiti võtta, pidi ta otse-eetris teibile ja klambritele lootma. «Mul polnud muud valikut. Mul on riietusruum, aga ma ei hoia seal kleite – see peab nüüdsest mutuuma!» ütles uudistelugeja.

Naisele tõttasid appi režissöör, teine uudisteankur ja kaameramees, kes kolmekesi naise kleidi loetud minutitega kokku lappisid. «Kui eetrisse läksime, näppisin ikka veel kleiti, et olla kindel, et teip ikka jäi kinni,» rääkis Beacon.

Terve eetriaja tundis naine, et kleit liigub seljas ning kartis, et see kukub jälle ära. Õnneks sai 30-minutiline uudistesaade viperusteta tehtud.

Ega Eestiski pole televisiooni köögipool alati nii glamuurne, kui telerist paistab. Näiteks avaldasime alles mullu mais pildi ETV uudisteankrust Priit Kuusest, kes kandis diktorilaua taga plätusid.

Priit Kuusk plätudega «Aktuaalses kaameras».
Priit Kuusk plätudega «Aktuaalses kaameras». Foto: Kuvatõmmis videost
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles