UUS KUUM PAAR ⟩ Fitnessikaunitar Endla Vaher saabus spordipeole salapärase kaaslasega

Elu24
Copy
Endla Vaher koos kaaslasega «Spordiaasta tähed 2019» auhinnagalal
Endla Vaher koos kaaslasega «Spordiaasta tähed 2019» auhinnagalal Foto: Remo Tõnismäe

Fitnessikaunitar ja tsirkuseprintsess Endla Vaher (27) saabus täna «Spordiaasta tähed 2019» galale kaaslasega, kelleks on parasportlane Jean-Baptiste Alaize (28).

Eestlasest tsirkuseartist ja akrobaat Vello Vaheri fitnessistaarist tütar Endla saabus spordipeole salapärase kaaslase käevangus. Tundub, et tegu on Endla kallimaga, kes on varasemalt tsirkuseprintsessi sotsiaalmeedias endast märku andnud vaid kahel korral.

Esimene ühine pilt pärineb 24. novembrist, kus paar puhkab Dubais. Postituse pealkirjaks oli märgitud vaid minimalistlik süda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Endla Vaher (@endlavaher) on

Teise pildi pani Vaher enda Instagrami eelmise aasta viimasel päeval - «aasta 2019 parim,» kirjutas fitnessikaunitar postituse juurde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Bestof2019

A post shared by Endla Vaher (@endlavaher) on

Salapärane noormees on Burundis, Aafrikas sündinud parasportlane Jean-Baptiste Alaize (28), kes esindab Prantsusmaad, vahendab aviva.fr.

Kui 1990ndatel puhkes Burundis kodusõda, sai 3-aastane Alaize vigastada ning ta parempoolse sääreluu amputeeriti. 1998. aastal adopteeriti ta prantsuse pere poolt.

Aastatel 2007–2010 oli Alaize kaugushüppes neljakordne alla 23-aastaste maailmameister ja maailmarekordiomanik. 2012. aastal oli ta Londoni paraolümpiamängude finalist. 

Aastal 2018 võitis ta Charléty Pariisis Grand Prix'i ja krooniti tulemusega 6,91 meetrit kaugushüppe meistriks. See on Prantsusmaa rekord ja maailmas 3. parim tulemus.

Praegu on Alaize kaugushüppe parim tulemus 7,20. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles