AITA LEIDA KODU ⟩ Kõige kauem kodu oodanud kass loodab leida päriskodu

Kertu Jukkum
, Meelelahutusportaalide juht
Copy
Kõige kauem kodu oodanud kass Pusja unistab päriskodust.
Kõige kauem kodu oodanud kass Pusja unistab päriskodust. Foto: Varjupaikade MTÜ

Triibik. Umbes 5-aastane. Leitud tänavalt. Ehk tüüpiline kodu-ootel olev kass varjupaigas. Ainult, et Pusja erineb kõigist teistest kannatlikkuse poolest. Tema on päriskodu igatsenud pea kolm aastat juba! Nüüd on aeg - otsime iseloomukale Pusjale kodu, kuhu loom saaks jäädagi!

Puka kolooniast püütud pikakarvalise Pusja elu on kulgenud üle kivide ja kändude. Varjupaika jõudes oli loom haige ja parasiite täis. Ta oli üks vähestest sellest kolooniast püütutest, kel õnnestus raskustest välja rabeleda ja lootus säilitada. 

Küllap on just läbielatu see, mis on Pusja inimeste suhtes ettevaatlikuks teinud. Kuigi aastatega on tema suhtumine inimestesse paranenud, vajab ta usalduse võitmiseks aega. Ka siis valib Pusja hoolikalt, kes talle sobib ja kes mitte. Ta ei ole sülekass, kuigi mõnele inimesele on osaks saanud see erakordne tähelepanu. 

«Pusja on ajaga kindlasti leebemaks ja rahulikumaks muutunud,» kinnitab Valga varjupaiga töötaja, kes Vasja eest igapäevast hoolt kannab. Muidugi on tänavaeluga harjunud loom suurepärane hiirekütt. 

Pusja on vaktsineeritud, kiibistatud ja steriliseeritud. Ta on valmis kolima päriskoju kasvõi kohe - peaasi, et kannatliku meelega inimene oleks valmis. 

Kui sulle tundub, et sinu südames ja kodus on ruumi Vasja jaoks, siis ühendust palun Valga koduta loomade varjupaigaga!

Tel: +372 5299880

E-mail: valga@varjupaik.ee

Lisainfo: https://varjupaik.ee/loomad/pusja

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles