ÕÕVASTAV VIDEO ⟩ Täiskiirusel seisvatesse autodesse kihutav veokas matab inimese enda alla

Elu24
Copy
Õnnetus reede hommikul Texases.
Õnnetus reede hommikul Texases. Foto: Kuvatõmmis/Youtube

USAs reedel uduses Texases üles filmitud vahejuhtum on ka videost vaadates jube, kuid asi lõppes isegi ootamatult õnnelikult.

Reede hommikul Texases udusel ja libedal maanteel juhtunud avariile reageerinud päästjad ei osanud ilmselt arvata, et peavad seal samas ka ise elu eest jooksma.

NBC kaamerate ette jäi õudne olukord, kus teesulgu liiga hilja märganud rekajuht kihutas autorongiga praktiliselt pidurdamata õnnetuspaika sisse. Viimasel hetkel teelt kõrvale manööverdanud veok keeras end kummuli.

Videos nähtavalt treileri alla jäänud valges kastikas istunud mees jäi ellu. Ta lõigati sealt välja alles kahe tunni pärast, kirjutab Click2Houston.

Ühel reka ette jäänud politseinikul nii hästi aga ei läinud. Nimelt sai korrakaitsja avariis raskelt vigastada, kuigi jääb arstide sõnul ellu. Veel mitmed autorongi eest jooksnud päästjad ja politseinikud pääsesid aga vaid sekundi murdosaga.

«Aga GPS ütles, et liikumiskiirus on 110km/h. Neetud halvad teeolud!» ironiseeris keegi kommentaariumiis rekajuhi hooolimatust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles