SAABUJATE GALERII ⟩ Tommy Cashi kirev fänniklubi ei lasknud end kõvast tuulest segada

Elu24
Copy

Eile andis Tallinnas Noblessneri valukojas kontserdi šokiräppar Tommy Cash. Vaata galeriist, kes üritusele saabusid!

Tommy Cash on tuntud oma võimsate kontsertide, rabavate muusikavideote ning läbimõeldud sotsiaalmeedia sisu poolest. Rahvusvaheliselt üha enam kontseptuaalkunstnikuna kanda kinnitav Cash naases eile kodumaal viimast korda lavalaudadele, et panna punkt tegusale aastale, kuhu mahtusid tihe festivalisuvi ja esimene tuur Põhja-Ameerikas.

«Kodupubliku ette on hea tunne astuda, eriti pärast intensiivset tuuritamist mööda maailma,» ütles Cash enne õhtust kontserti, mis on muusiku teine ja ühtlasi viimane ülesastumine sel aastal kodumaal. Lisaks astusid üles DJ-d Metabora ja Skyler. 

Postsovetlikku esteetikat globaalsete trendidega ühendav Tommy Cash on olnud muusikamaastikul tegev alates 2012. aastast. Ta on välja andnud kaks täispikka albumit, kogunud oma muusikavideotele kümneid miljoneid vaatamisi üle kogu ilma ning pälvinud mitmeid olulisi auhindu. Ta on teinud koostööd teiste seas Charlie XCXi, A.G. Cooki (PC Music) ja Little Bigiga ning avas kevadel ühisnäituse ameerika kuulsa moedisaineri Rick Owensiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles