Ajalooline hetk ⟩ Vanilla Ninja eksklusiivsest taasühinemiskontserdist ilmus uus video

Elu24
Copy
Eurovisiooni poolfinaalist edasi saanud Šveitsi esindaja Vanilla Ninja, 2005.
Eurovisiooni poolfinaalist edasi saanud Šveitsi esindaja Vanilla Ninja, 2005. Foto: Liis Treimann

Kolmapäeval tehti väikestviisi muusikaajalugu, kui ülimenukas tüdrukutebänd Vanilla Ninja astus pärast kümneaastast pausi Tallinnas Saku suurhallis taas ühiselt lavale.

Vanilla Ninja taasühinemisest on räägitud aastaid ning tänavu on selleks lootust andnud ka solistid Lenna Kuurmaa ja Katrin Siska, kuid kuna tüdrukutebändi liikmed on hõivatud ja mööda maailma laiali, on see seni vaid jutuks jäänud.

Seda kuni selle nädala kolmapäevani, kui taasühinenud Vanilla Ninja Sportlandi jõulupeol Saku suurhalli lavale astus. Originaalkoosseisust oli puudu vaid aastate eest Ameerikasse kolinud Maarja Kivi, küll aga olid laval Lenna Kuurmaa, Piret Järvis-Milder ja Katrin Siska.

«Pean ütlema, et oli päris kuradi äge Vanilla Ninja tüdrukutega pärast kümmet aastat taas laval olla,» muljetas Kuurmaa pärast kontserti Instagramis. «Tundsin ennast nagu kodus... tehes midagi, mida mu keha mäletab ootamatult liiga hästi,» lisas ta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lenna (@lennaofficial) on

Esinemise ajal bändis trummi mänginud Borka Hess pani üles video loost «Tough Enough», mis oli 2003. aastal Vanilla Ninja esimene rahvusvaheline singel. Veel esitati hitte «Club Kung Fu» ja «Cool Vibes».

Laval olid ka kitarrist Taavi Langi, basskitarrist Riivo Torstenberg ja klahvpillidel Rene Puura.

Kuula, kuidas «Tough Enough» 16 aastat hiljem kõlab!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles