TORM TWITTERIS ⟩ Võluv näiteja Brie Larson astus teleekraanile ja fännidel vajus suu lahti

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Brie Larson tänavu aprillis punase vaiba üritusel.
Brie Larson tänavu aprillis punase vaiba üritusel. Foto: MARIO ANZUONI/Reuters/Scanpix

Oscari võitnud näitleja Brie Larson astus hiljuti külalissaatejuhina üles Jimmy Kimmeli jutusaates, kuid mitte see pole enam oluline. Miljonid televaatajad räägivad hoopis kaunitari riietusest, mis ei jätnud kujutlusvõimele just palju ruumi.

Filmide «Avengers: Endgame» ja «Kapten Marvel» täht Brie Larson asendas Jimmy Kimmelit tema kuulsas telešõus ja nüüd on Twitteri seltskond naise etteastest hullunud, vahendas news.com.au.

Larson ajas fännid pöördesse üliseksika riietusega, mis ei jätnud fantaasiale just palju ruumi.  

Mitmed fännid kiitsid Larsonit, üks Twitteri kasutaja märkis ka, et teadis, et Larsoni kleidivalik ajab kõik pöördesse. 

«Ma teadsin, et #BrieLarson hakkab täna Twitteris trendima, kui nägin teda #JimmyKimmelis,» kirjutas fänn, kes pidi Larsoni imetlemiseks lausa oma pooleliolnud tegevuse katkestama. 

«Kas on võimalik kedagi korraga armastada, tema talenti austada ja eepilist lõhikut imetleda -  ja seda kõike samaaegselt,» küsis teine fänn.

«See on tõenäoliselt mu lemmik riietus Brie Larsoni riietustest mu senine lemmik… WOW. Kui te varem ei teadnud, siis nüüd on selge, et Jumal on naine,» lisas kolmas.

Samas leidus ka neid, kes imestasid, et ainus, mida naise etteaste juures tähele pandi, oli kleidi avar dekoltee ja seksikas lõhik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles