AITAME KOOS ⟩ Antsla 11-lapseline perekond elab kolmetoalises korteris, mille olukord on nutuväärt

Elu24
Copy
«Kodutunne» tahab suurperele ehitada ühest suurest toast 2 lastetuba ja sisustada need vajalike vahenditega.
«Kodutunne» tahab suurperele ehitada ühest suurest toast 2 lastetuba ja sisustada need vajalike vahenditega. Foto: Kanal 2

Antslas elab kolmetoalises korteris 11-lapseline pere, kellele läheb algaval aastal appi «Kodutunne». Selleks aga, et «Kodutunne» jõuaks algaval aastal veelgi rohkemate Eesti peredeni, on avatud ka annetustelefonid.

Antslas elab tõeline suurpere, kes peab hakkama saama 3-toalises korteris.

Olukorra teeb keerulisemaks seegi, et üks lastest kukkus aastaid tagasi kodutrepilt alla ning vajab alatest sellest ajast erilist hoolt ja tähelepanu. Tema maailm on nüüdseks teistsugune ning selleks, et ta uues maailmas hakkama saaks vajab ta kõikide pereliikmete abi. 

Maikuus sündisid perre veel kaksikud tüdrukud. Isa on töötu, vahetevahel õnnestub tal saada juhuslikke metsatöid, pereema on aga kurttumm.

Korteri olukord on halb ja selles osas «Kodutunne» appi tahabki minna. Iga laps väärib oma voodit ja õppimise kohta. «Kodutunne» tahab ehitada ühest suurest toast 2 lastetuba ja sisustada need vajalike vahenditega. 

Sel sügisel juba 18. hooaega alustanud «Kodutunne» toob vahetult enne pühi Kanal 2 ekraanile heategevusliku jõulusaate, mis võtab kokku tehtud töö ja vaatab lootusrikkalt tulevikku.

Liigutavas erisaates külastab «Kodutunne» saatest läbi käinud inimesi ja näitab, mida on heade inimeste toel aasta jooksul korda saadetud. Töö pole sellega aga lõppenud ja nii jõuavad ekraanile lood ka neist peredest, kes ootavad ja vajavad «Kodutunde» abi algaval aastal.

Heategevusliku erisaatega kutsubki «Kodutunne» üles toetama neid, kel muud lootust enam pole - avatud on annetustelefonid, et «Kodutunne» jõuaks veelgi rohkemate Eesti peredeni.

«Kodutunde» heategevusliku kontsertsaate annetustelefoni numbrid on:

900 6225 (5 €)

900 7718 (10 €)

900 7719 (25 €)

Saates löövad kaasa tuntud Eesti artistid Ivo Linna, Anne Veski, Birgit Sarrap, Ott Lepland, Karl Madis ja Sünne Valtri, pakkudes kauneid ja meeleolukaid muusikalisi vahepalu.

Südamlik erisaade on Kanal 2 eetris neljapäeval, 19.detsembril kell 20.00.

Loe ka: «Kodutunde» heategevuskontserdi jooksul annetasid head inimesed 169 000 eurot!

Kanal 2 näitab «Kodutunde» heategevuskontserti veel ka homme, 21. detsembril kell 15.00.

Kanal 11 kordab «Kodutunde» erisaadet 24. detsembril kell 19.30 ja 25. detsembril kell 14.40

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles