KESKAJA GÄNG ⟩ Ammuga relvastatud narkodiilerid ründasid päise päeva ajal rivaali ema maja

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Inglismaal ründasid kaks narkokaubitsejat rivaali maja ammuga. Enne kuriteo sooritamist poseeris üks meestest relvaga.
Inglismaal ründasid kaks narkokaubitsejat rivaali maja ammuga. Enne kuriteo sooritamist poseeris üks meestest relvaga. Foto: SWNS / Scanpix

Inglismaal avalikkus ette jõudnud turvakaamera kaadritest on näha, kuidas narkodiilerid ründavad päise päeva ajal rivaali maja ja teevad seda ammu ning püstoliga. Kõike seda näeb pealt värava taha peitunud poiss.

Inglismaa kohtus arutatakse mõni aasta tagasi juhtunud lugu, kus 23-aastane narkodiiler Tommy Lee Jauncey ja 28-aastane Scott Fewtrell ründasid konkureeriva narkodiileri Luke Bridgeri kodu, kirjutas Daily Mail.

Avalikuks tulnud turvakaamera salvestisel on näha, kuidas Jauncey kamraad Fewtrell sihib maja ammuga ja laseb noole välisukse pihta. 

Kogu lugu nägi pealt hirmunud poiss, kes bandiitide eest varju otsides värava taha peitus. 

Bandiitide eest põgenev poiss üritas värava taha varjuda.
Bandiitide eest põgenev poiss üritas värava taha varjuda. Foto: SWNS / Scanpix

Kaadrid tulid päevavalgele Worchesteri kohtus kahe rivaalitseva narkojõugu liidrite üle peetava kohtuistungi käigus.  

Seoses looga on kohtu all ka 35-aastane Asgar Khalfe, kes on võimude andmetel kohaliku uimastijõugu boss. Teine kohtu all olev mees on 21-aastane Kane Ingram

«See on äri, kus Khalfe pidi igatahes vee peale jääma ja vältima igasugust vahelejäämist. Tema on nende boss ja muidugi oli see tema huvides, et rivaalitsevaid narkomüüjaid ähvardada,» rääkis süüdistaja Steven Bailey.

Antud loos oli rivaalitsevaks narkodiileriks just Luke Bridger, kelle emale kuuluvat kodu Jauncey ja Fewtrell ründasid.

Scott Fewtrell
Scott Fewtrell Foto: SWNS / Scanpix

Bailey rääkis kohtus veel, kuidas Luke Bridger üritas Ingrami enda poolele värvata, et Khalfe kohalikult narkoturult välja puksida. 

«Üks kohtualustest kiitles, et teenib narkootikumide müügiga päevas umbes tuhat naela,» lisas Bailey. 

Jauncey telefonist leitud pilt, kus mees poseerib suure hulga sularahaga.
Jauncey telefonist leitud pilt, kus mees poseerib suure hulga sularahaga. Foto: SWNS / Scanpix

Stardipüstol ja Audi A3

2017. aasta 30. augusti pärastlõunal sõitsid Jauncey ja Fewtrell Audi A3-ga, mille roolis oli Jacey Cox, Bridgeri ema koju ja ründasid naisele kuuluvat maja.

Bailey kirjeldas kohtule, kuidas turvakaamera salvestisest on selgelt näha, et Scott Fewtrell sihtis ammuga maja suunas ja lasi siis noole lendu, tekitades välisuksele kahjustusi. 

Politseifoto ammuga tekitatud uksekahjustusest.
Politseifoto ammuga tekitatud uksekahjustusest. Foto: SWNS / Scanpix

Luke Bridger ei olnud küll rünnaku ajal kodus, kuid sai juhtunust teada ja saatis Jaunceyle sõnumi, kus küsis, miks mehed tema ema maja ees ammuga vehivad. 

Seepeale kihutas kolmik sündmuspaigalt minema. 

Samal päeval enne maja ründamist tulistas Jauncey ühe auto pihta varem ühest Worcesteri poest ostetud stardipüstolist. Mees värvis muidu oranži stardipüstoli mustaks, et see ehtsam välja näeks.

Jauncey, Cox ja Ingram vahistati samal päeval. Meeste juurest leiti ka 35 pakendatud heroiinidoosi ja märkimisväärne kogus sularaha.

Jauncey telefonist leitud pilt, kus mees poseerib suure külmrelvaga.
Jauncey telefonist leitud pilt, kus mees poseerib suure külmrelvaga. Foto: SWNS/ScanPix

Meeste telefonidest leiti fotod, kus nad poseerisid külmrelvade ja sularahaga.

Bridgeri vastu tehtud rünnaku autoriks oli Khalfe, kes pidas meest konkurendiks ja süüdistas teda enda meeste ülemeelitamises. 

Worcesterist pärit Jauncey on varem tunnistanud end süüdi kanepi, heroiini ja kokaiiniga kauplemises. Samuti tunnistasid tema ja Fewtrell, et plaanisid Bridgerile ammuga vigastusi tekitada.

Cox on end praeguseks tunnistanud süüdi nii uimastitega kauplemises kui ka Bridgeri rünnaku kavandamises. 

Ingram ja Khalfe tunnistasid end süüdi narkootikumidega kaubitsemises, kuid eitavad seotust Bridgerile tehtud rünnakuga. 

Kohtuprotsess meeste üle jätkub.

Politsei vanad tuttavad

Tommy Lee Jauncey
Tommy Lee Jauncey Foto: SWNS / Scanpix

2018. aastal 19. veebruaril varastas Tommy Lee Jauncey koos 30-aastase Daniel Martiniga 19-aastaselt pitsakullerilt teda noaga ähvardades rahakoti ja Samsungi mobiiltelefoni, kirjutas Worcester Observer tänavu märtsis. 

Kaks päeva hiljem, 21. veebruaril röövis Martin taksojuhi, ähvardades teda samal ajal kruvikeerajaga. Martini saagiks langes sularaha ja mobiiltelefon. 

Kuigi Jauncey ei ähvardanud taksojuhti, viibis ta kuriteopaigas. 

Mõlemad mehed tunnistasid end kuritegudes süüdi. Martinile mõistis kohus seitsme aasta ja kuue kuu pikkuse vangistuse. Jaunceyle mõisteti karistuseks viieaastane vangistus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles