Raju 2020 Rokisaurused Whitesnake ja Europe tulevad taas Tallinna

Elu24
Copy
Whitesnake Saku suurhallis aastal 2004.
Whitesnake Saku suurhallis aastal 2004. Foto: Liis Treimann/Postimees

Tuleva aasta 4. mail esinevad Tallinna Saku suurhallis maailmakuulsad rokkbändid Whitesnake ja Europe, kelle varasalve kuulub terve rida megahitte.

Inglise bänd Whitesnake saabub Eestisse maailmaturnee «The Flesh & Blood World Tour» raames. Erikülalisena lööb Tallinnas kaasa Rootsi rokkbänd Europe. Publikut ootab tõeline ajarännak rokkhümnide ja ballaadide saatel, vahendas Piletilevi.

«Is This Love» ja «The Final Countdown», «Here I Go Again» ja «Rock The Night», «Give Me All Your Love» ja «Cherokee», «Still Of The Night» ja «Carrie», «Love Ain't No Stranger» ja «Superstitious» – fännid saavad Tallinnas mai alguses korraliku rokihittide üledoosi, kui Saku suurhalli lavale astuvad kaks suurt rokinime: Whitesnake eesotsas David Coverdale'i ja Europe eesotsas Joey Tempestiga.

Whitesnake, kes tähistas hiljuti karjääri 40 aasta juubelit, esitleb Tallinnas ka materjali oma uuelt stuudioalbumilt «Flesh & Blood» (2019). Ansambli koosseisus astuvad lavale David Coverdale (vokaal), Reb Beach (kitarr), Joel Hoekstra (kitarr), Michael Devin (basskitarr), Michele Luppi (klahvpillid) ja Tommy Aldridge (trummid).

«Ootan suure põnevusega meie esinemisi 2020. aastal, millega jätkame bändi 40. aastapäeva tähistamist. Olen tänulik, et olen saanud maailmas ringi tuuritada juba üle nelja dekaadi, nautides unustamatuid hetki miljonite inimeste seltsis, kes kõik on minuga sel imelisel rännakul kaasas olnud. Aitäh teile!» ütles Coverdale.

Ka Europe tähistas hiljuti suurt juubelit, milleks oli 35 aastat nende debüütalbumi ilmumisest, andes kontserte üle maailma. Tallinnasse saabub bänd järgmises koosseisus: Joey Tempest (vokaal), John Norum (kitarr), John Levén (basskitarr), Mic Michaeli (klahvpillid) ja Ian Haugland (trummid). «Jagame lava meie sõpradega Whitesnake'ist. Jess! On tõeline au, et meid tuurile erikülalisteks kutsuti,» ütles Tempest.

Whitesnake ja Europe lubavad, et Tallinna kontserdist tuleb üks meeletu õhtu suurimate rokihümnide keskel.

Whitesnake tuleb Eestisse neljandat korda, viimati esinesid nad Saku suurhallis 2008. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles