Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

VAATA JA PUNASTA ⟩ Šokiräppar Tommy Cash avaldas õrritaja, mis ületab kõik tema eelmised pöörased videod

Elu24
Copy
Tommy Cash õrritab uut lugu.
Tommy Cash õrritab uut lugu. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @tommycashworld

Šokiräppar Tommy Cash õrritas täna õhtul sotsiaalmeedias oma uut lugu.  Facebooki ja Instagrami postitatud 7-sekundiline video andis teada, et räppar on kohe oma uue looga valmis.

Üle maailma tuntud Eesti räppar Tommy Cash üllatas taas! Räppar postitas oma sotsiaalmeediasse lühikese katkendi hetkest, mil ta «lisab viimaseid lihve oma loole».

Instagrami postitas räppar video oma lugudesse ja jagas postitusena ka pilti antud video filmimisest.

Ka Facebooki lisas räppar sama video. Sealses postitusest palus mees ka abi lisades postituse pealkirja lause «help me to finish» ehk «aita mul lõpetada».

«Ma olen kohe kohal,» lisas räppar mõlema sotsiaalmeedia postituse täpsustuseks, millega viitab sellele, et lugu on peaaegu valmis. Koos videoga annab aga Tommy Cash oma postitusele kahemõttelise tähenduse.

Tommy Cash õrritas ka Facebookis oma uut lugu kahemõttelise videoga. Pool tundi pärast postitamist oli video Facebookist maha võetud.
Tommy Cash õrritas ka Facebookis oma uut lugu kahemõttelise videoga. Pool tundi pärast postitamist oli video Facebookist maha võetud. Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Facebookis antud video kaua üleval ei olnud ning kadus umbes 30 minutit pärast postitamist. Instagramis on video tund aega pärast postitamist veel vaadatav.

Tommy Cash õrritab uut lugu.
Tommy Cash õrritab uut lugu. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @tommycashworld
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles