KISUB KUUMAKS ⟩ Briti instamodell kooris end paljaks kodututele mõeldes

Elu24
Copy
Naine poseerimas. Pilt on illustratiivne.
Naine poseerimas. Pilt on illustratiivne. Foto: Topfoto / Scanpix / Elu24 kollaaž

Suurbritanniast pärit Gemma McCourt (22) on instamodell, kes otsustas end hiljuti paljaks koorida kodututele mõeldes. Nimelt annetas Gemma ööpäevaga paljastavate piltide eest teenitud raha kodututele, vahendab Daily Star

Gemmal on Instagramis üle kuuekümne tuhande fänni ja privaatses Twitteris ligi seitseteist tuhat. 22-aastane briti neiu otsustas aga just Twitteris oma fänne teavitada heategevuslikust ja paljastavast sessioonist, millega Gemma kogus raha kodutute heaks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Gemma McCourt (@gemmamccourt) on

Gemma lubas oma jälgijatele, et kõik raha, mis tema tasulisel 18+ OnlyFans lehel ühe ööpäeva jooksul kulutatakse, läheb otse kodutute abistamiseks. OnlyFans lehel postitab Gemma endast alasti pilte ja just seal tegi ta heategevuse raames esimest korda ka elavesinemise.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@luxlingerie_x ?

A post shared by Gemma McCourt (@gemmamccourt) on

«Kui minu alasti nägemise asemel topiks sa pigem nõelu silma, siis saad kodutute heaks annetada otse crisis.org.uk kodulehel,» lisas Gemma naljatades. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??‍♀️

A post shared by Gemma McCourt (@gemmamccourt) on

Kokku teenis Gemma oma heateoga 1433 naela ehk ligi 1700 eurot. Instamodell täpsustas, et oma annetusega soovib ta toetada kodutuid just pühade aja. Kuna üks istekoht jõuluõhtu lauas maksab umbes 34 eurot, õnnestus Gemmal pühade ajaks rõõmu pakkuda umbes 50 kodutule. 

Hiljem postitas Gemma oma Twitterisse seksika pildi näitamaks, kui tänulik noor neiu oli. Seda pilti näed SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles