JULGE NAINE ⟩ 55-aastane Teri Hatcher postitas endast töötlemata bikiinipildi: see siin on minu tõde!

Elu24
Copy
Teri Hatcher 2019. aastal.
Teri Hatcher 2019. aastal. Foto: SIPA/Scanpix

Telesarjast «Meeleheitel koduperenaised» tuntud Teri Hatcher (55) kostitas sotsiaalmeediat (inspireeriva!) bikiinipildiga. «Lõpuks ometi mõistan, kuidas end oma nahas mugavalt tunda,» õhkab näitlejatar.

«Trenn on muutunud minu heaolu allikaks, mitte vahendiks, kuidas alasti hea välja näha,» avaldas näitlejatar ja lisas, et 8-nädalase koolituse üheks väljakutse osaks oli ka n-ö järelfoto postitamine.

«Miks mitte postitada endast siis bikiinipilt? See siin on minu tõde ja selles 55-aastases kehas olemine on tegelikult vabastav.»

«Lõpuks ometi mõistan, kuidas end oma nahas mugavalt tunda. Võib-olla mitte iga päev, kuid võimalikult tihti. Vanusega õpid sa oma eesmärke mõistma ja rõõmustama selle üle, kelle ja mille üle sa tänulik oled.»

«Sinus on piisavalt vanust, et näha, kui imeline elu on ja piisavalt noorust, et oma teadmistest rõõmu tunda. Oskad olla samal ajal haavatav ja tugev. Oskad teistele ja endale andestada. Sa oled valmis eesmärgi saavutamise nimel vaeva nägema... või siis mitte. See kõik on okei.»

«Enamasti tead ka, kuidas igast hetkest maksimumi võtta. Minu jaoks on see rõõmu, positiivsuse ja teadmiste jagamine, mille olen omandanud läbi õnnestumiste kui ka ebaõnnestumiste,» selgitas näitlejatar.

«Endast bikiinides (mida ma ei pruugi enam kunagi kanda) pildi avaldamine tähendab, et olen elule ja inimestele avatud...» sõnab Hatcher ning avaldab ka, et ei kanna pildil meiki. Lisaks on pilt filtrita ja töötlemata. 

«Ole piisavalt tugev, et oskad olla ka haavatav,» lisab to postituse lõppu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Exercise has become a source of well being not a means to look good naked. As part of my @f45_training 8 week challenge we had to submit an after photo. So why actually post a pic of myself in a bikini? Well, this is my truth and being in this 55 year old body actually feels liberating. Here’s the thing. I’ve finally figured out how to be comfortable in my own skin. Maybe not every day but a lot of them. Age allows you to be clear on your purpose and cherish who and what you are grateful for. You have enough age to see the miracle of life and enough youth to revel in that knowledge. You can be vulnerable and strong at the same time. You can forgive others and yourself. You are willing to put in the effort to reach a goal...or not. And that’s okay. Mostly, you know to make the most of every moment. For me that is sharing joy & positivity, knowledge I’ve gained through experience both successes and failures, and helping to lift others up. Sharing myself in a bikini (which I may or may not ever wear again) Is me Being open to others, open to life... finding glorious connection and community. No filters, no makeup, no airbrushing, no negativity. Be strong enough to be vulnerable. #teristuesdaytips #birthdayweek #bekind #giveback #enjoy #liveyourbestlife

A post shared by Teri Hatcher (@officialterihatcher) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles