Tarantino vihjab: kas kultusliku Kill Billi järg võib jääda režissööri viimaseks filmiks?

Elu24
Copy
Uma Thurman ja Quentin Tarantino "Kill Bill Vol.1" võtetel.
Uma Thurman ja Quentin Tarantino "Kill Bill Vol.1" võtetel. Foto: Ronald Grant Archive/Scanpix

Legendaarse režissööri Quentin Tarantino sõnul on täiesti võimalik, et Kill Billi filmid saavad endale kolmanda osa. Sellega lõpetaks mees ka oma karjääri.

Tarantino rääkis Andy Cohenile antud raadiointervjuus, et tal on mitmeid häid ideid, mida kasutada Kill Billi järjeloos, kui ta selle tegemisega peaks alustama.

«Käisime alles eile Uma Thurmaniga õhtust söömas,» mainis režissöör. «Olime ühes eriti lahedas jaapani restoranis.» Nad vahetasid mõtteid uue filmi osas.

Tarantinol oli seni raske koondada ideid Kill Billi võimaliku järje osas, kuid nüüd on siht seatud. «Ma ei tahtnud välja tulla mingi suvalise seiklusega,» kinnitas Tarantino. Mehe sõnul väärib karakter enamat.

Selline suur projekt kõlbaks hästi karjääri «epiloogiks», millele režisöör on samuti vihjanud. Kuigi lootus näha kinoekraanil varasemate filmidega tugevalt seotud Kill Billi on suurem, ei ennustata selle reaalsuseks saamist enne kolme aastat.

Lõpp ei tule veel niipea

Tarantinol on siiski veel mitu projekti lõpetada enne, kui ta karjääri verise kultusfilmiga lõpetada kavatseb. Käsil on viieosaline telesari ning mehe enda sõnul tulemas ka Star Treki film.

Niisiis ei ole midagi veel kindel. Siiski on taas tõenäolisem, et Kill Billi fännid näevad mõne aasta jooksul kultusfilmide järge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles