ENNE JA NÜÜD ⟩ Varalahkunud näitleja Heath Ledgeri teismeline tütar on nagu isa koopia!

Elu24
Copy
Näitleja Heath Ledger, kes suri 2008. aastal, ja tema tütar Matilda Rose Ledger (pildil 4-aastasena).
Näitleja Heath Ledger, kes suri 2008. aastal, ja tema tütar Matilda Rose Ledger (pildil 4-aastasena). Foto: Elu24 kollaaž / AP / Buzzfoto.com / Scanpix

Austraaliast pärit ja postuumselt Oscari võitnud Heath Ledger suri 28-aastaselt üksteist aastat tagasi. Tema tütar Matilda Rose oli toona vaid 2-aastane. Nüüd on näitleja tütrest sirgunud teismeline, kes on justkui oma isa koopia.

Heath Ledger sündis 1979. aastal Austraalias. Ta alustas oma karjääri 1992. aastal ning viis aastat hiljem mängis Ledger ka eestlastele tuntud teleseriaalis «Kodus ja võõrsil». 1997. aastal tegi ta oma filmidebüüdi.

Varalahkunud näitleja Heath Ledger 21-aastasena.
Varalahkunud näitleja Heath Ledger 21-aastasena. Foto: MICHAEL CAULFIELD/AP/Scanpix

Ledger jõudis oma lühikeseks jäänud elu jooksul mängida vaid 19 filmis. Enim teame näitlejat aga rollide põhjal sellistes filmides nagu «10 põhjust sind vihata», «Brokebacki mägi» ja «Pimeduse rüütli tagasitulek». Viimases kehastas Ledger Jokkerit, roll mille eest näitleja ka postuumselt Oscari pälvis.

Kaader filmist «10 põhjust sind vihata», vasakul Heath Ledger ja paremal Julia Stiles.
Kaader filmist «10 põhjust sind vihata», vasakul Heath Ledger ja paremal Julia Stiles. Foto: Rights Managed/Ronald Grant Archive / Mary Evan/Scanpix

Ta tutvus oma kihlatu Michelle Williamsiga filmivõtetel ning paarile sündis 2005. aasta oktoobris tütar Matilda Rose Ledger. 

Näitlejad Heath Ledger ja kihlatu Michelle Williams tütrega New Yorgi tänavatel jalutamas. 2006. aasta märtsis oli tütar Matilda 5-kuune.
Näitlejad Heath Ledger ja kihlatu Michelle Williams tütrega New Yorgi tänavatel jalutamas. 2006. aasta märtsis oli tütar Matilda 5-kuune. Foto: Ken Katz/BuzzFoto.com/Scanpix

«Isaks saamine ületas kõik minu ootused. See on kõige imelisem kogemus, mida olen kogenud - see on suurepärane,» kirjeldas Ledger tütre sündi. Aasta pärast seda läksid aga Ledger ning Williams lahku.

3-aastane Matilda Rose Ledger 2008. aasta oktoobris.
3-aastane Matilda Rose Ledger 2008. aasta oktoobris. Foto: /Christopher Peterson/BuzzFoto.com/Scanpix

Nii Ledger kui Williams hoidsid oma eraelu üpris privaatsena. Pärast Ledgeri surma on Williams Matilda kasvatamisel teinud sama. Ema ja tütart on aga aastate jooksul nähtud aeg-ajalt New Yorgi tänavatel ja vahel harva kommenteerib näitlejanna nende eraelu.

Matilda Rose Ledger koos emaga vihmase ilmaga kohviku suunas kõndimas. Matilda on pildil 4-aastane.
Matilda Rose Ledger koos emaga vihmase ilmaga kohviku suunas kõndimas. Matilda on pildil 4-aastane. Foto: BuzzFoto.com/Scanpix

2008. aastal tunnistas Williams Vanity Fair intervjuus, et räägib Matildale isast palju. Lisaks ütleb ta tütrele alati: «Su isa armastas mind enne, kui keegi arvas, et ma olen andekas või ilus või mul olid ilusad riided.»

Williams on ka tõdenud, et tütre kasvatamine pärast Ledgeri surma ei saa eales olla täiesti «õige», sest tema tütar kasvab üles ilma isa tundmata.

7-aastane Matilda Rose emaga koos Brooklynis jalutamas.
7-aastane Matilda Rose emaga koos Brooklynis jalutamas. Foto: /Josiah Kamau/BuzzFoto.com/Scanpix

Nüüdseks on Matilda kasvanud juba üpris suureks ning see üllatab ja kurvastab fänne sotsiaalmeedias.

Hiljuti tunnistas Williams, et nüüd juba 13-aastane Matilda on väga korralik teismeline. «Siiani on kõik hästi,» naljatas Williams teismelise tütre puberteedi kohta.

Kõigele lisaks on Matilda ka väga sarnane oma varalahkunud isale. Seda on tõdenud ka Ledgeri õde Kate näitlejast valminud dokumentaalfilmis 2017. aastal.

«Kui Heath oli elus, siis nägi ta (Matilda - toim) nii tema moodi välja,» kirjeldas Kate nende sarnasust ja naljatas, et nad kutsusid väikest Matildat «patsidega Heathiks». 

«Tal on tema energia,» kirjeldas Kate People intervjuus Matildat. 

Vaata teismeliseks sirgunud Matilda Rose pilte lisaks veel SIIT ja SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles