Traagilised kaadrid ⟩ USA politsei avas keset tänavat kurjategijate vastu tule, hukkus kaks süütut inimest

Elu24
Copy
Tulevahetuse tagajärjel said pihta mitmed kõrvalised autod.
Tulevahetuse tagajärjel said pihta mitmed kõrvalised autod. Foto: Zumapress/Scanpix

Ameerika Ühendriikides Miamis lasti autosid täis maanteel juveeliröövlite ja politsei vahelises tulevahetuses maha röövlite pantvang. Hukkus ka üks kõrvalseisja, kelle auto jäi risttulle.

Politsei eest põgenenud relvastatud röövlid peatati autosid täis maanteel Miami naaberlinnas Miramaris. Kümnete autodega lähenenud politseinikud võtsid kurjategijate ja pantvangiga auto sihikule ning avasid enda sõnul tule siis, kui neid kaubikust tulistati.

Kaubikut tulistanud 11 politseinikku võtsid röövlid kiiresti rajalt maha. Videost on näha, kuidas inimesed üritavad autost välja roomata. Lisaks kurjategijatele sai surma ka pantvangistatud juht. Samuti hukkus üks lähedalasuvas autos olnud inimene.

Surmade põhjustajad kinnitamisel

Juurdlust alustanud FBI ei saanud veel kinnitada, kelle kuulide läbi kaks süütut inimest hukkusid. Videole reageerinud inimeste jaoks on aga arusaamatu, kuidas sai politsei tule avada keset liiklejaid täis linnatänavat.

Videost on näha, et kuulid lendavad kaubikust läbi, purustades selle esiklaasi ja lennates teiste autode poole. Ühe kommentaatori väitel oleks tema nõbu peaaegu surma saanud, kui kuul lendas läbi tagaklaasi videol näha olevasse punasesse Hondasse.

Kurjategijad olid üritanud Miamis röövida ühte juveelipoodi. Hiljem sõideti ära relvaähvardusel üle võetud UPS-i kaubikuga, mille juht jäi pantvangiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles