Rootsist pärit sekspomm Victoria Silvstedt (45) sai rahvusvaheliselt tuntuks 1993. aastal, mil esindas Rootsit Miss World iludusvõistlusel. Seejärel jäi ta silma Hugh Hefnerile ja edasine on juba ajalugu... Ent millega tegeleb Victoria nüüd? Kuhu on ta kadunud?

Victoria Silvstedt sai suure rahvusvahelise tähelepanu osaliseks, kui esindas Rootsit Miss World missivõistlusel 1993. aastal.

Umbes samal ajal jäi noor ja kaunis Victoria silma ka Hugh Hefnerile ning modellist sai Playboy Playmate. Karjääri edenedes tegi ta koostööd ka selliste tuntud moemajadega, nagu näiteks Valentino, Dior ja Chanel.

 Victoria Silvstedt 2010. aastal.
 Victoria Silvstedt 2010. aastal. Foto: Papix/Stella pictures

Ent vaatamata glamuursele elustiilile, mida Victoria noore modellina kogeda sai, avaldas ta hiljutises intervjuus väljaandele Female First, et sel kõigel oli ka tumedam pool.

«Ma alustasin modellindusega väga noorelt, ma olin 18-aastane ja Pariisis ning mäletan, kuidas ma end näljutasin, et riietesse mahuksin. Ma kõndisin Valentino ja Chaneli moelavadel ja see oli väga prestiižne asi.»

Victoria Silvstedt 2009. aastal.
Victoria Silvstedt 2009. aastal. Foto: Stella Pictures/Scanpix

«Ent ma ei tundnud kunagi, et see päriselt minu teema oleks olnud. Ma pole tegelikult selline kõhn moelavade modell, ma olen kurvikam. See oli piin, ma näljutasin ennast ja piinasin end meeletult,» tunnistas Victoria ajakirjale.

2000. aastal abiellus Victoria ajakirjanik Chris Wraggega, nende abielu kestis kuni 2009. aastani.

Telepersoonid Nicole «Coco» Austin ja Victoria Silvstedt Heidi Klumi Halloween'i peol 2018. aastal.
Telepersoonid Nicole «Coco» Austin ja Victoria Silvstedt Heidi Klumi Halloween'i peol 2018. aastal. Foto: AP/Scanpix

2008. aastal sai ta oma tõsielusarja «Victoria Silvstedt: My Perfect Life». Sellest ajast saadik on tema saade eetris olnud erinevates maailmapaikades, sealhulgas nii Euroopas, Aasias, Austraalias kui ka Ameerikas.

2016. aastal osales Victoria Rootsi tõsielusarjas «Stjärnorna på godset».

Soome ajalehe Keskisuomalainen andmetel teenib Victoria igal aastal oma modellitöö, tõsielusarja, reklaamide ja teletööde pealt miljoneid dollareid. Veebilehe Celebrity Net Worth andmetel on Silvstedti varade väärtus kuni 15 miljonit dollarit.

Victoria Silvstedt 2019. aastal Stockholmis.
Victoria Silvstedt 2019. aastal Stockholmis. Foto: TT NEWS AGENCY/Scanpix

Viimastel aastatel pole kõmumeedia Silvstedtist kuigi palju kirjutanud, kui välja arvata loendamatud paparatsopildid Victoriast maailma eri paikades puhkamas. Näiteks kirjutas Daily Mail 2019. aasta mais, kuidas «nooruslik» ja «heas vormis» Victoria sinises trikoos Cannes'is puhkust naudib.

2017. aastal kirjutas The Sun, kuidas Silvstedt «näitab oma uskumatuid kurve seksikas valges bikiinikomplektis ja naudib elu ning päikest Kariibidel».

Kommentaarid (2)
Copy