Whitney Houston kasutas näitleja Eddie Murphy võrgutamisel väga seksikaid võtteid

Elu24
Copy
Laulja Whitney Houston
Laulja Whitney Houston Foto: XPB/XPB Images/Press Association Images/Scanpix

Whitney Houstoni parima sõbranna ja endise assistendi Robyn Crawfordi väitel oli superstaarlootusetult armunud näitleja Eddie Murphysse ja kasutas kõikvõimalike võrgutamise kunste mehe südame võitmiseks, vahendab Mirror

Laulja endine lesbist väljavalitu väidab oma äsja ilmunud memuaaris, et Houston üritas Hollywoodi staari Eddie Murphyt ära võrgutada, kasutades selleks kõiki võtteid.

Crawfordi sõnul olevat Houston ühel korral maabunud näitleja kodu ukse tahaette teatamata, seljas ainult seksikas pesu ja kasukas.

Kuid Murphy ei olnud lauljast ega naise lähenemiskatsetest huvitatud ja oli lasknud külas oleval sõbral minna uksele, et too saadaks Whitney viisakalt koju. 

Selline käitumine näitleja poolt olevat riivanud Houstoni eneseväärikust. 

Näitleja Eddie Murphy 
Näitleja Eddie Murphy Foto: AP/Scanpix

Memuaari teatel viis Murphy härrasmehetu käitumine Houstoni nii endast välja, et superstaar tarbis narkootikume mitu päeva jutti. 

Crawfordi sõnul kurameeris Whitney samal ajal laulja Bobby Browniga (50), kellega hiljem abiellus, kuid tegelikult kuulus Whitney süda jäägitult Murphyle.

Crawford ja Houston tutvusid esmakordselt teismelistena 1980. aasta suvel New Jersey osariigis suvelaagris, kus mõlema tööks oli noori nõustada.

Endine assistent väidab memuaaris, et Whitney alustas narkootikumide tarbimisega juba 14-aastaselt ja jäi neist kiiresti sõltuvusse. Crawfordi sõnul suutis Houston oma karjääri algusaastatel oma sõltuvust varjata. 

Crawford töötas aastaid Houstoni alluvuses, kuid tundis muret laulja süveneva uimastisõltuvuse pärast, mis hakkas lõpuks laulja karjääri mõjutama ning 2000. aastal otsustas Crawford Houstoniga töösuhted lõpetada. 

Lauljanna Whitney Houston suri 2012. aastal kõigest 48-aastasena. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles