Selgus majas ⟩ Silvia Ilves lõpetas Neitsoviga suhte: olen tegemist teinud hämmastavalt õrna psüühikaga mehega

Elu24
Copy
Tšellist Silvia Ilves postitas laupäeva õhtul Instagrami foto, millega viitas, et on muusik Paul Neitsoviga taas koos. Pühapäevaks oli postitus naise sotsiaalmeediast kadunud.
Tšellist Silvia Ilves postitas laupäeva õhtul Instagrami foto, millega viitas, et on muusik Paul Neitsoviga taas koos. Pühapäevaks oli postitus naise sotsiaalmeediast kadunud. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @silviailves

Tšellist Silvia Ilves jagas sotsiaalmeedias selgitusi, miks ei saa ta Paul Neitsoviga koos olla ning lubas vajadusel vastu võtta «aasta suhteklouni» tiitli.

Ilves avaldas, et Neitsov kavatses talle pärast kolmenädalast suhet abieluettepaneku teha. See aga jäi ära, kuna Ilves jättis mehe enne maha.

Ilvese sõnul oli Neitsov valmis koos lapsi saama, Tallinnasse kolima ja suitsetamise maha jätma, aga pärast lahkuminekut jättis avalikkuse ees mulje, et tal pole suhtest sooja ega külma.

«Veel eile läksin tema geniaalse rumalusega kaasa, et oma kalleid inimesi lollitada ning see käik näitas, kui suuresti vajab Paul tähelepanu,» selgitas Ilves, miks ilmusid laupäeva õhtul sotsiaalmeediasse paari ühised pildid, justkui oleksid nad jälle suhtes.

Tšellisti sõnul oli Neitsov aga veel eile õhtul «tudengineiudega voodis», kuigi pühapäeva hommikul soovis Ilvesega peret luua. «Seda ta ei mõistnud küll, miks ei võiks ta senikaua kooli direktoriga ning tudengineiudega voodis aega veeta, kuniks ma otsuse teen... Miks mul ometi süda pahaks läks sellise jutu peale?» kirjutas Ilves.

Ilvese sõnul on Neitsov «hämmastavalt õrna psüühikaga» mees ning soovib, et ta leiaks kord kodusoojuse. «Kujutan ette, kuidas ta praegu taas lüüasaanuna mõne naise omale hambusse võtnud on praeguseks, keda kasutada «kõik on korras» maskina,» lisas tšellist.

Elu24 kirjutas 5. novembril, et muusikud Neitsovi ja Ilvese viis kokku muusika. Kolm nädalat hiljem teatas Ilves sotsiaalmeedias, et tema suhe Neitsoviga on läbi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles