Ooperimaailma raputanud Triin Lellep näitas end täiesti uuest küljest

Elu24
Copy
Ooperilaulja Triin Lellep muusikavideos «All My Love».
Ooperilaulja Triin Lellep muusikavideos «All My Love». Foto: Kuvatõmmis videost

Kohaliku ooperimaailma kihama löönud Triin Lellep on kirjutanud ja avaldanud webberliku loo «All My Love» («Kogu minu armatus»), mille on pühendanud Eesti rahvale.

Estonia ja Vanemuise ooperilauljad välja vihastanud Lellep tuli välja uue muusikavideoga.

«See laul sündis tegelikult prantsuse publiku tunnustava aplausi ajel,» avaldas oma elu Pariisi ja Eesti vahel jagav Lellep (33). «Olen alati tänulik oma kuulajaile, armastan neid. Mõtlesin siis, et kõige rohkem armastan oma rahvast ja kodupublikut ning küll oleks suurepärane laulda oma armastusest nende vastu.»

Lellepi viisi ja sõnadega «All My Love», mida ta esitab koos German Gholamiga (kes aitas sõnade kirjutamisel kaasa), kõlas sügisestel Andrew Lloyd Webberi kontsertidel ühe lisaloona kolmest. Kuna armastuslaul sai Eesti publikult sooja vastuvõtu, otsustas Lellep koos kontsertide meeskonnaga teha sellele ka video.

Tartumaal Alatskivi lossis ülesvõetud video lähtemotiiviks sai klassikaline tuhkatriinu lugu, mis on Lellepile eriti südamelähedane tema enda eesnime Triin tõttu.

«Laulu sõnum on ikka üks: armastus annab meile tiivad,» lausub Lellep. «Kõik unistused täituvad, kui vaid uskuda.»

Eestis saab Lellepit Webberi loomingu lisakontsertidel esinemas näha 11. detsembril Tartus ERMis ja 17. detsembril Tallinnas Mustpeade majas.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles