Kiisud on tagasi! ⟩ Tüdrukutebändi The Pussycat Dolls comebacki võrreldi striptiisisõuga

Elu24
Copy
Ameerika tüdrukutebänd The Pussycat Dolls 2008. aastal esinemas. Kaks aastat hiljem läheb bänd laiali.
Ameerika tüdrukutebänd The Pussycat Dolls 2008. aastal esinemas. Kaks aastat hiljem läheb bänd laiali. Foto: Reuters/ScanPix

Ameerika tüdrukutebänd The Pussycat Dolls teeb väikese comebacki. Seksikad kiisud taasühinevad kontserttuuriks 2020. aastal. Eile andsid aga naised oma esimese esinemise üle kümne aasta, mida võrreldi sotsiaalmeedias striptiisisõuga. 

The Pussycat Dolls sai alguse 1995. aastal burleski tantsugrupina. 2003. aastal liitusid ka lauljad ning The Pussycat Dollsist sai tüdrukutebänd. 2010. aastaks oli aga liikmete vahelised pinged liialt suured ning bänd lõpetas tegutsemise.

The Pussycat Dolls bändiliikmed (vasakult paremale) Carmit Bachar, Kimberley Wyatt, Ashley Roberts, Nicole Scherzinger ja Jessica Sutta 2019. aasta novembris. Bänd teatas, et sõidab 2020. aastal kontserttuurile.
The Pussycat Dolls bändiliikmed (vasakult paremale) Carmit Bachar, Kimberley Wyatt, Ashley Roberts, Nicole Scherzinger ja Jessica Sutta 2019. aasta novembris. Bänd teatas, et sõidab 2020. aastal kontserttuurile. Foto: Joel C Ryan/AP/Scanpix

Arvatavasti kõige tuntum The Pussycat Dolls liige on laulja Nicole Scherzinger, kellel oli pärast bändi lahkuminekut ka edukas soolokarjäär. Lisaks on Scherzinger olnud mitu aastat ka briti «X Factori» kohtunik. 

Sel nädalal teatas populaarne bänd, et The Pussycat Dolls sõidab taas tuurile. Oma comebackile tegid naised algust Briti talendisaates «X Factor: Celebrity», vahendab The Sun. The Pussycat Dolls esitas lisaks oma tuntud lugudega ka katkendit bändi värskest loost. 

Kiisude esinemist pidasid aga paljud inglased liialt seksikaks ning üks pahane lapsevanem võrdles seda lausa striptiisisõuga. Teiste arvates olid naiste tantsuliigutused saate jaoks liiga provokatiivsed ning laste jaoks sobimatud.

Vaata The Pussycat Dolls esinemist briti talendisaates SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles